Nokia E75 QWERTY drsnik zdaj na voljo v Nigeriji

Nisem posebej navdušen nad Symbian s60 v3 poganjanim drsnikom Nokia E75 QWERTY. Kolikor vidim, je nov telefon z datiranimi specifikacijami in deluje na datiranem operacijskem sistemu. Žal mi je Nokia.

Zdi se, da je Dayo bolj sočuten do E75. Toda to kredo do dejstva, da nima E90 (pravi komunikator), tako da ne more povedati, kaj ponaredek izgleda. Da; Gremo ...

Toda v korist tistih, ki ne morejo čakati, da bi dobili svoje roke na to, Nokia E75 QWERTY Slider je zdaj na voljo v Nigeriji, in prodaja približno za N90, 000 (lahko naročite kos neposredno iz Mobility Nigeria telefon store in vam bo dostavljen brezplačno, pokličite 08084391076). In če trendi skozi čas, je vse, kar je treba iti, bi morali stati bistveno več v Nokia Store na VI.

Zanimivo je, da stari in gotovo izvirni Nokia E90 (verjetno zadnji klan komunikatorja) stane med N5, 000 in N10, 000 več, in dobili boste boljšo QWERTY tipkovnico, več notranjega pomnilnika in veliko boljšo kamero (nikoli razmislite o 3-megapixel count na E75). Da; Grem še nekaj ...

To trditev, da je E75 dekendant družine Communicator, je šala. Prav? Prav? Nekdo mi povej svojo šalo ...

V redu, nazaj na temo, če želite veliko tanjšo in žepno napravo kot 2-letni opečni podobni komunikator, in želite se tudi hvaliti, da uporabljate napravo za leto 2009, pokličite 08084391076 takoj, da položite svoje naročilo in kmalu boste postali predmet zavisti s prijatelji in sovražniki. Pomeni tudi "Transformers" faktor, ko preklopite iz načina sladkarije, da izberete QWERTY način.

Prav tako se glasi: Lumia 950 in Lumia 950 XL sta zdaj uradno na voljo v Nigeriji

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here