Pregled Nokia E71: strojna oprema

Na kratko povzetek:
. S60 tretji izdaja FP1 uporabniški vmesnik
. Polna QWERTY tipkovnica
. Quad-band GSM, 3G s HSDPA
. Bluetooth, infrardeča, Wi-Fi in USB povezljivost vse na krovu.
. Kamera s 3, 2 milijona slikovnih pik, s snemanjem QVGA s hitrostjo 15 sličic na sekundo.
. Vgrajen angleški slovar
. Office suite, gledanje in urejanje.
. FM radio in še veliko drugih dobrot.

Nokia E71 je vsakodnevno opazovalec. Udarite ga in pazite, da vzame pozornost takoj. Imel sem E71 že skoraj tri mesece in ni prenehal imeti enakega učinka na ljudi vsakič, ko ga potegnem ven.

E71 je lepo in dobro zasnovana slušalka za poslovno mislečo napravo. To je popoln odhod iz dolgočasnih in grdih modelov, s katerimi smo bili navajeni v imenu naprav, usmerjenih v poslovanje. Material iz nerjavečega jekla, ki tvori največji del telesa naprave, daje dotik razreda. Ogled, ki ga ljudje prvič vidijo, je: " To mora biti zelo drag telefon ".

Nokia E71 je barvna naprava QWERTY, ki nadaljuje tradicijo modela E61 in E61i, čeprav je manjša, bolj elegantna in bolj seksi od svojih starejših brate in sestre. Velikost E71 je 114 x 57 x 10 mm in tehta 127 g.

E71 je trden in zelo prijazen za žepne telefone. Na sprednji plošči sta 2.35-palčni zaslon, Qwerty tipka in sprednja kamera za video klice. Na levi strani sta infrardeča vrata, reža za pomnilniške kartice microSD in priključek microUSB. Na desni strani boste našli 2, 5-milimetrski avdio priključek, tipko za glasnost in glasovno tipko. Na dnu naprave je vtičnica za polnilnik in očesna vezica, medtem ko je na vrhu naprave ročica gumba za vklop in zvočnik. Na koncu je kamera s 3, 2 milijona slikovnih pik, skupaj z LED bliskavico.

Preberite tudi: Hot Big Teen: Infinix Hot Note X551 pregled

E71 ima dve barvni različici: sivi jeklo in belo jeklo.

Zelo sem navdušen nad kakovostjo stavbe in osupljivim dizajnom modela E71. V drugem delu tega pregleda bom pogledal programsko stran te naprave.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here