Pregled Nokia E71 (programska oprema)

Programsko pametno, Nokia E71 poganja Symbian s60 tretja izdaja, funkcija paket 1. Izvajanje Symbian OS na E71 je zelo robusten in prinaša nekatere nove inovacije na platformo s60.

Najprej lahko dostopate do svojih stikov, kličete in pošiljate SMS neposredno iz zaslona stanby. To je tako intuitivno, kot ga lahko dobite. Stiki, sporočila in koledarska okolja so bili tudi potegnjeni, da bi olajšali uporabo teh funkcij.

Druga stvar, ki bi morala zanimati poslovni uporabnik, je slovar, ki je vnaprej nameščen na E71. Medtem ko to ni napreden slovar, bi moral biti zadosten za večino uporabnikov.

Nato je nova funkcija preklopa, ki uporabniku omogoča ustvarjanje dveh različnih okolij, ki jih je mogoče preklopiti po želji. V obeh okoljih bodo imeli različni sklopi aplikacij. Na primer, eno okolje je lahko konfigurirano tako, da ima poslovne aplikacije, medtem ko ima druga aplikacije aplikacije za zabavo.

Končno, preostale aplikacije na E71 so precej standardne za s60 in ne smejo biti čudne za tiste, ki že poznajo platformo.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here