Nokia E7 Communicator: prvi vtisi

Nokia E7 Communicator je 4-palčni zaslon, drsnik QWERTY pametni telefon, ki deluje najnovejšo ponovitev Symbian. Na prvi pogled izgleda kot vsaka druga ploščadna naprava, ki ima vidno odličen zaslon ClearBlack AMOLED. Zaslon je narejen iz Gorilla Glass - kar pomeni, da je odporna proti praskam.

Ta zaslon je res dober. Zagotavlja jasne slike in svetle barve, črnci pa so črni, kot jih lahko dobijo. Črno-soncno svetovanje je resnicno v formatu Nokia (glej primerjalni posnetek spodaj ob svetlih soncnih svetih).

Takoj, ko vas zaslona zasliši (gledati film na njem, da bi dobili idejo), opazite, da to ni le plošča, ampak naprava, ki je sposobna vleči majhen "transformator" trik. V njej je dlančnik QWERTY tipkovnica.

Aluminijasto ohišje razteza že tako, a ko pritisnete zaslon, da odprete napravo v laptop način, se lepi drsni mehanizem prevzame in vas navdušuje na masiven način, v katerem poteka drsenje.

In ta tipkovnica - več dni sem tipkal stran, članek po članku, e-pošta po e-pošti in to je samo vrhunsko. Čez nekaj časa je bilo, ker sem imel Nokia E90, zato so vse primerjave, ki jih naredim sedaj, verjetno subjektivne. Vendar pa je treba reči, da ta tipkovnica skal. Čuti in dobro deluje. Več o tem med enim mojim podrobnejšim pregledom, ki prihajajo pozneje.

Zadnji del E7 je skoraj navaden, razen za reže fotoaparata in zvočnikov. Še enkrat, njena klasična vse, kar se ne pritoži noben poslovni uporabnik, še posebej vodilni delavci.

Preberite tudi: Motorola Moto G Review: skoraj popolni telefon

Seveda, povsod, kjer sem šel s telefonom Nokia E7, nikoli ni uspelo dobiti pozornosti, ki jo gradi tako kakovostno.

Že nekaj dni sem imel Nokia E7 in ga postavljam skozi svoje korake. Ta stvar je velikost čudež, ob upoštevanju trdne QWERTY tipkovnice in vseh dobrote, ki so pakirani v njej.

Zame je znano ozemlje, saj sem svoj starejši brat, N8, obširno uporabljal do datuma. Ampak - in velik ", ampak" v zvezi s tem - velik in trdni 4-palčni zaslon naredi vse videti boljše. Plus, robustna tipkovnica preprosto spremeni, kaj je N8 v srcu, v močnejše mobilno delovno orodje.

Podrobno bom prebral, ko pregledujem različne dele telefona Nokia E7. Verjemi mi, E7 bo moral iti skozi isti žar kot drugi, preden jih ima, in potem se lahko odločite, kdo ali ne, je naprava za vas.

Nokia E7 @ testfreaks.com

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here