Nokia E63 - prvi vtisi

Nokia E63 je bolj cenovno bratranec E71. Danes sem pobral enoto in se odločil predstaviti prve vtise tega pametnega telefona.

Odklepanje naprave je hitro pokazalo, zakaj je telefon razmeroma poceni. Da bi bilo to cenovno dostopno, je več bistvenih elementov, ki smo jih pričakovali v prodajnem paketu pametnih telefonov Nokia - še posebej njihovih poslovnih naprav - očitno manjkajo.

Pogrešan v akciji

Najprej na seznamu je programski CD, ki je običajno vključen v prodajnem paketu pametnih telefonov Nokia. Zdaj mi je to šokalo. Ker je bilo to zadnje, kar sem pričakoval, bi bil izločen iz prodajnega paketa. Če v računalniku nimate nameščenega paketa Nokia PC in razmišljate o nakupu E63, boste morda morali izposoditi od nekoga, ki ima kopijo.

Drugič, podatkovni kabel USB manjka. V letu 2009 je to nepopustljivo, toda kaj pričakujete od pametnega telefona v tem cenovnem razponu? Nekaj ​​zagotovo moram dati. Vzdih!

Vse o E63 je usmerjeno v zmanjšanje stroškov. Vse. Material za zgornji razred, uporabljen za E71, je bil opuščen za cenejši plastični material. Ohišje E63 je plastično.

Nadaljevanje te poceni teme, ni nobenega ključa za glasnost in nobenega posebnega ključa kamere.

V redu. V redu. To ne bi smelo biti popoln pregled telefona. To bo prišlo, ko bom imel dovolj časa za igranje z njim.

Oglejte si ta prostor za popoln pregled in po možnosti primerjalni pregled med njim in E71.

Prav tako se glasi: Galaxy X je lahko prvi zložljivi pametni telefon Samsung

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here