Nokia Dual SIM Promo; Predstavitev Grand Prize Pictures

Zadnji človek, ki stoji v Nokia Dual SIM Promo, Miss Onyinye Achigbi, je v nedavno sklenjenem Nokia Dual SIM Promo dvignil dva avtomobila Hyundai Accent. Promo, ki se je začel novembra 2011, se je končal decembra 2011 z 113 Nigerijci, ki so bili predstavljeni z denarnimi nagradami od N5050 do N500000.

Miss Onyinye Achigbi, izvršna služba za stranke v Airtel Nigeria, ki prebiva v Abudži; je bil srečni zmagovalec glavne nagrade dveh avtomobilov Hyundai Accent. Nokie se je zahvalila za izdelavo lastnika dveh avtomobilov. "Nisem ji verjel, ko sem bil poklican. Mislil sem, da je to goljufija ".

Pomočnik direktorja, nacionalna regulatorna komisija za loterijo, Abuja, g. Henry Uwadia; Zmagovalec dveh avtomobilov, Onyinye Achigbi; Generalni direktor, Nokia West Africa, Chris Brown in državni uradnik Loterije za državno loterijo, gospa Toyin Daramola na predstavitvi Grand Prize Nokia SIM Promo, ki je bila včeraj v Lagosu.
Onyinye Achigbi, zmagovalka velike nagrade dveh avtomobilov znamke Nokia Dual SIM Promo, ki je predstavila svoja dva avtomobila na predstavitvi Grand Prize v Lagosu.
Pomočnik direktorja, Nacionalna regulatorna komisija za loterijo, Abuja, g. Henry Uwadie; G. Henry Uwadia; Nagrada Grand Prize Two Cars, Onyinye Achigbi in generalni direktor Nokia West Africa, Chris Brown na predstavitvi Grand Prize v Lagosu.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here