Nokia zmanjša delovna mesta, beleži Meltemi, nato pa nas obrača na ostalo

Žalostno je videti, da je eno največjih podjetij vedno na poti tako, kot je Nokia. Zelo žalostno. Še vedno je to življenje. Bom kratek.

Nokia ne dela dobro. Če bi se tam končal, to ne bi bilo novica; Bi to? Ne; vsi smo to vedeli že več kot leto dni. Tu so prave novice:

  1. Nokia zmanjša 10.000 novih delovnih mest
  2. Nokia ubije Meltemi - ta projekt priskrbi operacijski sistem za pametne telefone nižjega razreda
  3. Nokia se zdaj osredotoča na vlaganje več virov na manj trgov: ZDA, Kitajska, Velika Britanija in druge evropske države.
  4. Nokia izklopi naprave v Kanadi, Nemčiji in na Finskem
  5. Nokia prodaja Vertu
  6. Nokia naredi še nižje stroške operacijskega sistema Windows

Ste dobili te novice? Zelo slaba novica od konca do konca.

Nokia pravijo, da "dajo države v stopnje, namerno se osredotočamo na nekatere trge na račun drugih." Kot je bilo objavljeno zgoraj, se to osredotoča na ZDA, Kitajsko, Združeno kraljestvo in druge evropske države. Ostali moramo iskati drugje za razburjenje in zadovoljstvo. Ne? Ni problema.

Nokia pravijo, da bodo še bolj poceni telefoni Windows? Kaj so ti ljudje kajenje? Lumia 610 pregledi po vsem mestu poudarjajo, kako omejena je naprava, ker je bil Windows Phone zasnovan za zagon visoko zmogljivih naprav. Zdaj, Nokia želi narediti cenejše različice tega? Vzdih.

Symbian, prestavljen.

Maemo / MeeGo, preklican.

Meltemi, prestavljen. Res?

Ne vem, kaj naj rečem več. Tako sem razočaran. Da ne bi rekli grdih stvari, bom to končal tukaj, kajti prav, da se počutim prav zdaj, je preklinjanje nevihte.

Preberite tudi: Android Studio 1.0 za razvijalce aplikacij za Android ni na voljo

Naj vas samo vprašam: Kdo vas je obesil, o Nokia?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here