Nokia Astound predstavil v ZDA s funkcijami Symbian OS PR 2.0, vendar ...

Nokia je začela Astound v omrežju T-mobile v ZDA, vendar to seveda nima neposredne posledice za nas tukaj v Nigeriji. Razen, da se Astound - različica seksi C7 - sproži z novim brskalnikom, portretnim zaslonom QWERTY in s splitnim zaslonom za vnos na zaslonu. Oh, in tam je tudi SWYPE vržen v dobrem merilu. Veš, kaj to pomeni ... Ali kaj to pomeni.

Da; Astound je začel z značilnostmi pričakovanih posodobitev PR2.0. Torej, vse ostalo enako, uporabniki C7, N8 in E7 bi morali biti veseli pričakovanja, da je zelo pričakovana posodobitev PR2.0 okrog vogala.

Ampak ne začni se veseliti; šala je lahko na tebi. Vidite, Nokia je tudi napovedal, da velika posodobitev, ki smo jo čakali, ne bo na voljo, dokler ne - počakajte - poletje. Te nove funkcije ne bomo dobili do poletja! To je najkasneje konec junija; kajne?

Ali mi lahko nekdo daje dober razlog, zakaj se trenutni uporabniki Symbian ^ 3 ne bi počutili slabo glede tega? PR2.0 je očitno pripravljen. Zakaj bi ga Astound dobil in preostali del Symbian ^ 3 ne?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here