Nokia napoveduje X7 - Extreme Entertainment

Nokia je napovedal pričakovan Nokia X7, svoj prvi 4-palčni pametni zabavni program. Izdelana iz kaljenega stekla in brezšivnega nerjavečega jekla, ponuja edinstven in vzdržljiv dizajn, ki bo izstopal iz množice. Ponuja vse prednosti najnovejšega operacijskega sistema Symbian, Symbian Anna, saj je hitro in tekoče doživetje brskanja po spletu za pomikanje po glasbeni zbirki. Preberite o podrobnostih.

4-palčni, kapacitivni zaslon AMOLED ponuja 16 milijonov barv in ločljivost 640 x 360 slikovnih pik. In je narejena iz Corning Gorilla Glass, tako da ne bo razbila, če boste izgubili nadzor med vožnjo okoli Asphalt 5 HD.

Ta naprava je namenjena zabavi in ​​vključuje medije, ki jih ustvarite sami. Kamera s polnim ostrenjem s 8 milijoni slikovnih pik ima tudi 720p video posnetek in ima dvojno LED bliskavico. Nokia X7 ima vnaprej nameščeno 8 GB pomnilniško kartico, z vgrajenim pomnilnikom do 350 MB. Lahko podpira kartice MicroSD do 32 GB.

Naprava meri 119, 7 x 62, 8 x 11, 9 mm (tanjši na robovih) in tehta 146 g. Omogoča omrežno povezljivost Pentaband 2G / 3G in 802.11 b / g / n podporo WiFi. Ponuja 3, 5 mm audio priključek za slušalke.

Akumulator 1200 mah je ocenjen za do 450 ur pripravljenosti in 4, 5 ure talktime v 3G omrežju - dlje kot GSM.

Nokia X7 ima brezplačno navigacijo po hoji in vožnji z najnovejšimi kartami Ovi. Obstajajo sporočila prek e-pošte Nokia in se lahko s storitvijo Nokia Social lahko povežete z Facebook, Twitter in RenRen (na Kitajskem). Prihaja z Galaxy on Fire HD in Asphalt 5 HD predhodno nameščen. In še nekaj tisoč odličnih iger in aplikacij na Ovi Store.

Prav tako se glasi: Etisalat razširja Easynet na običajne SIM kartice

Nokia X7 bo na voljo v drugem četrtletju leta 2011 in pred davki in subvencijami operaterjev bo stala 380 €.

Več slik in informacij v pogovorih Nokia Conversations.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here