Nokia napoveduje poslovno pametni telefon E6 QWERTY


Nokia je napovedal Nokia E6, kompaktno QWERTY in dotikalno napravo, ki je namenjena poslovnim in splošnim uporabnikom, ki potrebujejo delo, ko so na poti. Zelo se veselijo e-pošte - zdaj je nova poslovna naprava Symbian, ki jo lahko upravljate z enim samim rokom.

QWERTY in izkušnje na dotik na telefonu Nokia E6 omogočajo hitrejšo navigacijo in delovanje kot čisti sistem ali samo tipkovnica. Medtem ko izkušeni uporabniki lahko dobijo veliko hitrejši vnos besedila s tipkovnice QWERTY, kot je kdaj koli prej, z zaslonom na dotik, možnost zaganjanja aplikacij in izbiro možnosti preko zaslona na dotik je pogosto hitreje kot navigacija po možnostih s palčnim pokrovčkom. To je najboljše iz obeh svetov za zasedene e-pošte in posodobitve statusa.

Zaslon je svetel 2, 46-palčni zaslon LCD z zmogljivim zaslonom na dotik, ki ponuja 16 milijonov barv in ločljivost 640 x 480 slikovnih pik. Izdelana je iz Corning Gorilla Glass za odlično vzdržljivost.

Naprava ima 8 GB notranjega pomnilnika in podporo za kartice MicroSD do 32 GB. Baterija je odstranljiva Nokia BP-4L 1500mAH - ocenjena je do enega meseca v stanju pripravljenosti in 7h30m pogovora v času 3G - dalj časa prek GSM povezav. Kot bi pričakovali, ponuja omrežno podporo Pentaband 2G / 3G za svetovne potnike in WiFi povezljivost preko 802.11 b / g / n. Obstaja tudi Bluetooth 3.0 s podporo za stereo slušalke.

Naprava meri 115, 5 x 59 x 10, 5 mm in tehta 133 g. 8-milijona slikovnih pik fotoaparat s popolno ostrenje (EDOF) ima dvojno LED bliskavico, 2X digitalno povečavo (3X v video načinu) in HD 720p video posnetek s hitrostjo 25fps.

Tako kot drugi telefoni Symbian Nokia E6 ponuja brezplačno svetovno navigacijo po hoji in vožnjo z najnovejšimi kartami Ovi. Prav tako prihaja z brezplačno push email in IM, če imate načrt podatkov. Najnovejši operacijski sistem Symbian zdaj prihaja s petimi domačimi zasloni, izboljšanim brskalnikom in preoblikovanim vmesnikom (tukaj je več informacij o Symbian Anna). Programska oprema vključuje QuickOffice, World Traveler, JoikuSpot Premium in F-Secure Mobile Security. Več aplikacij lahko prenesete in namestite prek Ovi Store.

Prav tako se glasi: iPod se je vrnil z bangom! Preveri

Za številne obstoječe uporabnike Nokia E71 in E72 je Nokia E6 nadgradnja, ki jo čakajo. Zdaj dobijo zaslon z veliko večjo ločljivostjo (štirikratne pik), najnovejši Symbian operacijski sistem, Symbian Anna, izboljšana podpora za pošto za Exchange, Microsoft Communicator Mobile, SharePoint in Officeove dokumente. Obstaja veliko več pomnilnika, veliko boljša povezljivost in fotoaparat z 8 milijoni slikovnih pik. Obstaja tudi podpora za USB On-The-Go in AV-out za povezavo s televizijo ali slušalkami.

Pričakuje se, da bo Nokia E6 v drugem četrtletju 2011 - pred davki in subvencijami stane 340 evrov. Severnoameriški dostop je predviden v tretjem četrtletju.

Več slik in informacij v pogovorih Nokia Conversations.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here