Nihče ne bo nikoli moral utripati svoje naprave, da bi prejeli posodobitev programske opreme

Včeraj se je nekdo pritožil, da še ni prejel posodobitve Android ICS na svojem Samsung Galaxy S2, čeprav je bila posodobitev potiskana uporabnikom po vsem svetu. Seveda je za reševanje njegovega problema stopil nekaj dobronamernih geeksov. To je bila smer, ki je sprejela rešitev, ki me je zabavala.

Utripa
Konec dneva je bila rešitev, ki ga je potisnil, da je lahko dobil Ice Cream Sandwich na njegovem Galaxy S2 z utripanjem. Ta rešitev se lahko izkoriśa za geeksa, vendar je za redne porabnike velika izdaja. Ni nobena napaka, da vsaka utripajoča vadba prihaja z izjavo o omejitvi odgovornosti, da ste sami, če greste naprej, da utripate svojo napravo. Utripanje naprave se morda zdi preprosto za osebo geeky / techie, vendar ne naredite napake, toda daleč od enostavne do povprečne osebe.

Proizvajalci morajo zagotoviti, da so posodobitve programske opreme potisnjene tako, da jih vsakdo dobi (in pravočasno) in da nihče ne bo nikoli moral iti na bliskovito pot, da bi jo dobil.

Sovražim Apple vse, kar ti je všeč (če si taka oseba, ki je zmožna tega), toda resnica je povedana, da so edini proizvajalci mobilnih naprav, ki so dobili to posodobitev programske opreme v bližini likovne umetnosti. Upoštevajte, da razen če ste morali zapreti vaš iPhone (v tem primeru ste verjetno geek / techie znova), tudi stari iPhone 3GS bo dobil iOS6. To je neverjetna podpora. Noben drug proizvajalec ga tako ne potegne.

Prav tako se glasi: Specifikacije Microsoft Lumia 535

Razumem, da imajo drugi proizvajalci v svoji postavi pogosto več naprav, vendar je Galaxy S2 vodilna naprava. Medtem ko je Samsung na voljo posodobitev za to, se ne bi smelo zgoditi, da je mesecev po izdaji posodobitve naprava še vedno ni prejela. Spomnim se, da so nekateri uporabniki Nokia E7 doživeli nekaj podobnega z posodobitvijo Belle, ko je bil pred časom potisnjen. Uradna posodobitev je uporabniku neuporabna, če ne pride do njega.

Nikomur ne bi bilo treba nikogar potiskati, da bi utripala svojo napravo, da bi prejeli posodobitev programske opreme. Nihče.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here