Ne! Ni še en "Tech" Blog!

Včeraj zjutraj sem imel interakcijo s prijateljem in kolegom blogerjem Femi Bankolom. Želel je vedeti, ali bi bila mobilnost del raziskave nove mobilne prenosne številke v Nigeriji. Med tem interakcijo je navedel število nigerijskih tech blogov, ki so se strinjali, da bodo del raziskave. Vsi so imeli oznako "TECH" v svojih blagovnih znamkah. Tukaj:

TECHcabal (vodijo same banke)
TECHSuplex
oTEKbits
TECH360

Poleg zgoraj navedenega so tukaj tudi drugi nigerijski tech blogi, trend pa je enak:

TEHNOSTNOST
TECHcityng

Nazadnje, vendar ne najmanj, je TECHloy. TechLoy sem prinesel nazadnje, ker je bil pionir "tech" blagovne znamke in se tako izstopa od drugih. TechLoy je pametna blagovna znamka in je bila uspešna. Ali so drugi videli uspeh podjetja TechLoy in se preprosto odločili, da bi z nekdanjim dodal "tech" ali "tek", bi to delovalo tudi za njih? Ali pa ni nobenega namernega prizadevanja za blagovno znamko na tak način, ki bi jih izničil?

Nevem. Samo vprašam. Vse se mi zdi preveč nežno. Nekatere od teh blogov vodijo ljudje, ki so moji osebni znanci, in se opravičujem za kakršnokoli neudobje, ki vas ta blog povzroča. Vendar upam, da si lahko ogledate mojo točko in sedite, da premislite o vaših blagovnih znamkah. Nekatere od vas morajo ponovno prebrati. Na srečo Otekbits že dela na tem. Čudovito! Če kdorkoli na zgornjem seznamu potrebuje tudi preoblikovanje, je TECHness. To ime je težko za urok, gospod.

Preberite tudi: Kako popraviti mrtvo sliko na katerem koli zaslonu mobilne naprave

Verjamem, da ima vsak tech blog vlogo v našem ekosistemu, vendar je čas, da začnemo posvečati pozornost tudi blagovni znamki. Lahko ustvarjamo, fantje? Imena ne smejo biti zapletena, zvočna ali celo sploh odsevati tehnike. Začnimo s trendovskimi imeni - imena, ki jih je mogoče podpreti in igrati. TechLoy, ki se zdi, da vsi ostajajo zavestno ali nezavedno, je trenden in pameten. Ima lep zvonec. Toda - kobila (da, vi, banke!), -Znesenost, itd ...? Vzdih. Končal sem čoln. Oprosti mi, fantje, toda upam, da lahko vidite, kako lahko vaši blogi naredijo bolje z večjo količino njihovih imen in kako lahko industrija postane bolj živahna. Vse vas ljubim!

Medtem bi rad sovražil, da bi nekdo prišel z MoTechom. Ali ne daj Bogu, TechMo. YomTech? TechYom? Ne prosim; ni še en "tech" blog!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here