No More Blurry Mobile Photos?

Povej mi, da je konec blizu za nejasne mobilne fotografije, in ti si prepričan, da mi je dal nekaj, da bi se nasmehnil.

Vidiš, rad imam rad, dejansko je ljubezen beseda. Mislim, da če denar ni bil dejavnik, telefonska kamera bi bila prva stvar, ki jo bom upošteval pri izbiri mobilne naprave.

Ne morem stati telefonske kamere, ki pretvorijo živo bitje v eno od mogge. Moj odgovor je vedno "Ali je proizvajalec res moral vključiti kamero na tej napravi?"

Ok, ta objava ni o meni in o ljubezni do fotografije, o svoji novi tehnologiji v bliskavici.

Proizvajalec švicarske elektronike STMicroelectronics je dejal, da ima rešitev za popolno fotografiranje z mobilnim telefonom, pri nizki luči. Ta rešitev je nova vrsta čipa za krmiljenje LED bliskavice.

Čip STCF04 je bil proizveden s super kondenzatorjem in STMicroelectronics navaja trditev, da bo ta super kondenzator omogočil utripanje telefona, da bi tekmovali s ksenonskimi bliskavami, ki jih najdemo v ročnih fotoaparatih

Ta čip omogoča bliskavici, da proizvedejo razpon svetlobe 40 W, kar je res velik napredek pri moči 2 W, ki jo proizvaja večina LED bliskavic. Ta dodatna moč bo v svetlosti prinesla bliskavico na zunanjo varnostno žarnico.

STCF04 je lahka, merjena 3 mm na stran in stane 1, 25 €.

Moje mnenje: mislim, da je to dovolj majhno in stroškovno učinkovito, da se prilegajo današnjemu telefonu tudi tistim v nizkem proračunu.

Ali bo ta čip v zgodnjem posvojitvi?

Ali je to konec zamegljenih slik in začetek boljših slik na mobilnih napravah.

Hočem videti, da so čudne kamere oskrbljene. Kaj je tvoje?

Preberite tudi: Pregled aplikacije: poskušali smo Shazam Lite in dobro ...

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here