Nočitev z HTC One X

Kot sem že omenil v prejšnjem članku, sem plesal v petek. Imel sem HTC One X z mano in vzel nekaj slik. Želim si, da bi lahko rekel, da se je izkazalo za zadovoljivo doživetje, vendar me je ta quad-core otrok zelo razočaran.

Kakovost slike
8 milijona slikovnih pik in njegova LED bliskavica sta se preprosto borila za delovanje pri šibki svetlobi. Najboljše slike so bile slike nepremičnih objektov, celo tiste, ki so bile zrnate in večinoma niso ostre.

Slike ljudi v gibanju so bile še slabše. LED bliskavice niso bile znane za dobro zajemanje gibanja. Rezultati so bili mešanica zameglitve.

Tukaj sta dve najboljši posnetki noči:

Za primerjavo, tukaj je fotografija, posneta popoldan v TV studio prejšnji teden:

Fotoaparat One X je dober v močni luči. Vse drugo, razen tega, pa slaba slabša. Ampak to ni bilo vse.

Izvedba
Ne pozabite, da sem v svojem pregledu HTC One X prej omenil, kako bi vsak trenutek in potem One X zaostajal in zamrznil? Ta otrok je v petek zvečer izbral - z vsemi fanti in babami, ki sem jih poskušal vtisniti, - da bi resnično vstal! Nepogrešljivo.

Nekajkrat se mi je zamrznila, in nekaj časa sem jo moral doliti, da bi se znova vrnil, ker se noben od gumbov ni odzval. V enem trenutku med snemanjem video sem hotel končati snemanje, vendar noben gumb ni deloval. Video svetilka je bila vključena, zaslon je bil vključen, toda ničesar nisem ustavil. Po tem, ko sem se z njo nekaj časa trudil, sem jo moral zdrsniti v žep in pustiti.

Preberite tudi: Zaščitite informacije o kraji na vašem mobilnem telefonu

Glej kot HTC One X pokvaril moje vožnje. Vzdevaj .

Nazaj v kamero
Zgrešil sem 12 milijona slikovnih pik kamero Nokia N8 in bliskavico Xenon. Nič blaži Xenon bliskavico za nočne posnetke. Želel bi, da bi bil N8, ki sem ga imel z menoj v zadnjem petek zvečer. Ali še bolje, Nokia 808 PureView.

Jaz sem ljubitelj fotografij za fotografijo, zato to ostane slabo. Ampak potem me je morda ravnokar pokvarila fotoaparat Nokia N8. Vzdevaj .

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here