Nigerijske jezikovne aplikacije v Androidu

V nedavnem iskanju aplikacij v Trgovini Google Play sem naletel na dve jezikovni aplikaciji, za katero menim, da je vredno deliti danes. Prva je aplikacija aYoruba, ki so jo razvili Genii Games (Àsà), medtem ko je drugi ! Na-asu Igbo: Lep pozdrav, ki ga je razvila skupina Ikenga Development.

aYourba
Prvi, ki je ajoruba, ki po njegovem imenu navaja, je aplikacija Yoruba, ki uči osnove in celo zapletene vidike jorubskega jezika. Je zelo obsežen z več kategorijami, kot so črke, številke, deli telesa, pozdravi in ​​igre.

Velikost datoteke za aYorubo je 5, 8mb, kar je zelo v redu glede na več kategorij, ki jih ponuja aplikacija. Obstaja tudi avdio vodnik, ko tapnete katero koli besedo, ki jo želite naučiti, tako da se lahko naučite izgovorjave preveč.

Vse v vsem, aYourba dobi popolne ocene od mene, saj je tako celovito, slušno in grafično vse brezplačno.

Na-asu Igbo: Pozdravljeni

Druga jezikovna aplikacija, o kateri bom razpravljala, je Na-asu Igbo. Naslov zgoraj je dejansko polno ime aplikacije in po tem, ko sem ga namestil, sem odkril ponudbo. Kot je navedeno v imenu vse ponudbe, so osnovni pozdravi in ​​nekaj besed, ki se nanašajo na to. aYoruba, ki je omenjena zgoraj, ponuja veliko več besed in ima avdio, ki mu manjka Na-asu Igbo.

Na-asu Igbo prevede pomeni "govoriti Igbo", zagotovo je prijeten napor pri uvajanju v jezik Igbo, vendar je potrebno še več dela vanj. Druge kategorije v ponudbi vključujejo Learn words, Flash kartice in Quiz način. Še ena stvar, ki si jo je zapomnila, je bila, da se s pritiskom na kategorijo Flash kartice zruši aplikacija; nenehno.

Prav tako se glasi: HP Buys Palm - Hurray!

Zaključek

To sta bili dve jezikovni aplikaciji, ki sem ju lahko najela v trgovini Google Play za Android. Če uporabljate tudi druge aplikacije v nigerijskem jeziku, ne glede na platformo vašega operacijskega sistema delite.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here