Nigerijci izkopavajo Opera Mini Top 10 seznam

Prvič v številnih mesecih je Nigerija padla na seznam prvih 10 držav Opera Mini, medtem ko je Vietnam prvenec.

Tukaj so še drugi statistični podatki iz poročila:

  • Nokia in Sony Ericsson sta daleč najbolj priljubljena blagovna znamka blagovnih znamk, ki so jo izbrali uporabniki operacijskega sistema Opera Mini v CIS
  • Uporabniki v prvih 10 državah prihranijo do 672 milijonov USD na mesec ali več kot 8, 1 milijard USD na leto

V ozadju

Očitno je del fenomenalne rasti uporabe mobilnega interneta v Nigeriji izhajal iz široko razširjene prakse nezakonitega brezplačnega brskanja, saj so naročniki na splošno zaračunavali omrežne cestnine (ponavadi s spreminjanjem določenih nastavitev v Opera Mini sami, poleg drugih aplikacij na računalniku).

Nedavno je bilo sporočeno, da sta obe družbi MTN Nigeria in Zain Nigeria sprejeli ukrepe za omejitev te prakse, preprečili dostop do strežnikov Opera Mini in s tem zabeležili upad uporabe. Če omrežja lahko zadržijo hekerje s svojih mobilnih internetnih storitev, lahko pričakujemo, da bo Nigerija padla še naprej na kartici Opera Mini.

Tisti, ki se ukvarjajo z nezakonitim brezplačnim brskanjem zaradi domnevnih visokih tarif za mobilno internet, morajo preučiti pravne možnosti. Na primer, isti Opera Mini, ki ga hekerji uporabljajo, da bi obdajali omrežne cestnine, prinaša neverjetno varčevanje pri brskanju zaradi svoje tehnologije stiskanja.

Osebno sem uporabil Opera Mini obširno in celo z močno uporabo, naročnina 100 MB (cena samo N1, 000 na mesec) je več kot primerna, če jo uporabljam v operacijskem sistemu Opera Mini. Tudi plačilo po spletu je veliko bolj ekonomično.

Preberite tudi: Specifikacije Gionee P3s

To je aplikacija, ki že pomaga naročniku znižati stroške za kar 90% (to je skoraj brezplačen brskalnik, če si zares res misliš).

Ali je preveč dovoliti, da omrežni operaterji naredijo to majhno maržo, da lahko ohranijo dostop do strežnikov Opera Mini v živo? Po mojem mnenju to brezplačno brskanje norost ni produkt revščine, ampak grobo sebičnost, samodrednost in koruptivni um.

Toda kaj nas skrbi?


Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here