Naslednja generacija BMW i8 je električni supercar

Poznate redne gorilnike. Ko pomislite na super avto, ne mislite na avto, ki ga poganja elektrika. Kaj?! Kako se bo to zgodilo? No, AutomobileMag poroča, da BMW želi, da se to zgodi. Njihova naslednja generacija i8 bo odšla hibridni motor svojih predhodnikov za vse-električni motor (ali sklop motorjev). Pozdravite električni športni avtomobil BMW i8.

BMW i8 Electric: kako močan?

Preden začnete pri tem vklopiti svoj nos, menite, da bo naslednji gen i8 od svojega motorja z akumulatorjem odrezal neverjetnih 750 KM. Poleg tega bodo njegove krepilne baterije dale več kot 482 kilometrov. Največje hitrosti ali pospeška ni bilo omenjeno.

Trenutni model i8 (2015) ima hibridni motor. Ima celotno električno območje 37 kilometrov, lahko traja od 0 do 100 km / h (0 do 60 km / h) v 4, 4 sekundah in ima največjo hitrost 250 km / h (155 mph). Torej i8 električni športni avtomobil bo veliko izboljšanje v smislu, kaj lahko baterija powered avtomobila.

Kdaj lahko verjamete v električni športni avtomobil BMW i8? Nič prej kot leta 2022. Mogoče celo leta 2023. To je še vedno precej starost. Vendar vam nič ne preprečuje, da bi se slepila pri misli.

BMW ni prvi proizvajalec avtomobilov, ki se igra z zamislijo o električni supercar. Porsche je bil tudi na tem projektu "Mission E".

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here