Naslednji Apple Watch ima lahko povezljivost LTE

Nekje v začetku tega meseca so poročali, da bo naslednja izdaja Apple Watch vključevala različico LTE. Zdaj pa se zdi, da bo naprava prišla tako v različico LTE kot na drugo brez LTE. Apple seveda ni pokazal, da bo zasnova teh modelov Apple Watch drugačna od prejšnjih modelov. Pravzaprav so govorili, da bo novi Apple Watch v običajnih dveh velikostih, ki sta 38 mm in 42 mm.

Očitno bodo novi modeli Apple Watcha uporabljali tudi eSIM namesto fizične SIM kartice. Celična povezava se lahko uporablja tudi za prenos podatkov.

Po mnenju Bloombergja bo celični Apple Watch imel LTE povezljivost. Vendar ne bo ponudil 3G povezave. to bi močno omejilo napravo na določene trge. Ta majhna lažja informacija je že napovedala Ming-Chi Kuo iz KGI Securities.

Poleg tega je v juniju letos Apple napovedal, da se lahko novi časovni okviri posodabljajo glede na čas ali kraj. to bi se začelo kasneje letos. Družba je tudi izjavila, da bo sprostila gledališče Siri, ki bi lahko prikazala ustrezno vsebino. Nenehna povezava bi zagotovo olajšala te posodobitve. Uporabniki na primer lahko zapustijo svoje telefone in še vedno lahko uporabljajo Siri in se odzivajo na iMessages.

Zanimivo je, da ta poročila nikoli ne izključujejo storitev, kot sta Skype in FaceTime za klicanje. Ampak potem bo to preprosto še ena izguba, če mobilni Apple Watch ne bo kos klicev. Tudi kljub možnosti povečanja prodaje za Apple Watch Ming-Chi Kuo ne verjame, da bo Apple Watch letos dosegel združljivost z Androidom. Nekateri so predlagali dodajanje LTE, kar bi lahko Apple Watch bolj neodvisen od iPhone-a. To bi bil korak v smeri, da bo Apple Watch bolj združljiv z Androidom.

Prav tako se glasi: Moj Nokia N9 dobi 22.2011.44-2 (PR1.1.1), ne 20.2011.40-4 (PR1.1)

Medtem se Apple, če se ne spremeni, naslednja Apple Watch, ki bi morala biti ob najnovejšem iPhoneu, morda imela LTE.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here