Novi quad-core kralj: LG Optimus G

Premaknite se nad Samsung Galaxy S III. Pojdite korak nazaj HTC One X. Obstaja nov quad-core kralj in njegov iz LG. V njem je spektakularen 4, 7-palčni WXGA (1280 x 768 slikovnih pik) zaslon True HD IPS Plus (to je 318 ppi), 2 GB RAM-a, Dolby mobilna izboljšava zvoka (veste, kako všeč moja glasba), kamero s 13 milijoni slikovnih pik, Quad-core 1, 5 GHz Krait z Adreno GPU, poleg tega pa je tudi TV-out in USB gostitelj. Čeprav je iz plastike (bah), je kakovostna plastika in izgleda prekleto hladno preveč.

Oh, to niso samo očala. Fantje v GSM Arena so primerjali to zverno lepoto in piha štirikratno tekmovanje iz vode. Tukaj je citat, če bi morali biti preveč zaposleni (ali leni), da kliknete:

Resnični šok je prišel, ko smo vodili Linpack referenčno merilo, ki je namenjen uporabi multi-core CPU-jev. Optimus G je prišel tako daleč pred konkurenco tukaj, da je skoraj težko verjeti. Ponudil je skoraj trikrat večjo zmogljivost drugega najboljšega štirikolesnega pametnega telefona, ki smo ga testirali ob tej priložnosti.

To je šef tam. Pravi G!

Ta kul dude je tudi prvi polni touchscreen Android pametni telefon, ki ga vidim z začetnim zaslonom, ki podpira krajinski način. Eureka! Nisem tako prepričan o LG Optimus UI v3.0, čeprav bom lahko dobil roke na eni, vendar je do sedaj videti kot klon TouchWiz. Kar v mojih knjigah ni dobra stvar. Nisem navdušen z TouchWizom, vendar ne s prodajalcem. Tukaj je praktični videoposnetek:

Optimus G se je pravkar začel, in tukaj je v upanju, da LG pritisne tukaj v Nigeriji. Ali jo želim? Duh; Moje ime je Mo?

Preberite tudi: Telefon in SIM Combo, Plus Free Airtime, od družbe Etisalat

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here