Pametni telefon uporabnika New Power

Pred letom 2007, ko so uporabniki mobilne energije želeli napravo, so se njihove možnosti zmanjšale med faktorjem formularja Communicator ali zaslonom na dotik plus plus, ki ga bom poklical v obliki formata Pocket PC. Prvi so bili skoraj izključno teren Nokia - laptop podoben obliki faktor z majhnim zunanjim zaslonom, veliko notranjo in polno QWERTY tipkovnico. Slednji so bili sprva iz Ericsson (kasneje Sony Ericsson) in Palm. Najmočnejše naprave so bile skoraj vedno v teh dveh taboriščih. Communicator je bil nesporen kralj, vendar mnogi uporabniki moči, ki niso želeli, da bi se eden poravnal za dejavnik Pocket PC.

Seveda sta oba tabora vladala Symbian. Proizvajalci operacijskega sistema Windows Mobile so kasneje stopili v zaslonom na dotik plus stylus camp in ga poplavili s številnimi napravami. Na žalost pa je kljub številu proizvajalcev, ki so izpisali to obliko, Windows Mobile v prostorih pametnih telefonov nikoli ni postal resen nasprotnik Symbian.

V kampu Symbian sem imel v lasti komunikatorje 9210, 9500 in E90. Nokia je poskušala prenesti E75 kot enega, vendar se ni držala. Prav tako sem imel v lasti Ericsson R380, Sony Ericsson P800, P990i in P1i. Imel sem kratek rok s Palmom s Palm 700P. Na strani Windows Mobile sem imel v lasti Sony Ericsson Xperia X1, HTC / Sprint, Samsung i780 in HTC Touch Pro2.

RIP Communicator
Communicator je bil običajno največji, najmočnejši in najbolj vsestranski pametni telefon na trgu že skoraj desetletje. V tej luči Nokia nima prave Communicator naprave v letih. E7 je bil tržen kot eden, vendar ni bil niti najmočnejši niti najbolj vsestranski pametni telefon na trgu. Morda je čas, da komunicator počiva. Zdi se, da je novi kralj hriba in nič ne skrbi za prenosni računalnik ali za strojno tipkovnico QWERTY in ne prihaja od Fincev.

Prav tako se glasi: V Owerriju, jezni naročniki domnevno poškodujejo naprave MTN

V času komunikatorja so uporabniki moči, ki niso želeli, običajno izbrali Pocket PC form faktor. V tem novem razkritju zaslona na dotik se zdi, da je ta faktor oblike prišel do najvišje točke, ki so jo uporabljali komunikatorji. Mobilna ledena doba je prišla in odšla, komunikator pa je izumrl. Že nekaj let ni bilo nobene naprave, zaradi katere so bili električni uporabniki z drogovom - naprava, ki je bila nad glavo in ramena nad videnjo in funkcionalnostjo. K sreči je takšna naprava tukaj.

Long Live Napotek
Danes uporabniki mobilne energije žarejo po eni napravi, ki je nad drugo. Ljudje, ki so zamudili Nokia-jeve komunikatorje, Sony Ericssonove P-serije in starega starega Windows Mobile Pocket PC-ja, so obvladali Samsungova Galaxy Notes. Kaj je tam, kjer lahko uporabnik moči ne gneči? Zmogljivi procesorji, največji prikazi na pametnih telefonih in visokotehnoloških stilih, naredijo opombe natanko tisto, kar je zdravnik naročil za ta razred uporabnikov.

Sem v tem razredu. Prepoznavanje rokopisa, pisanje in risanje sta naraven in intuitiven način za interakcijo z besedilom. Všeč mi je bil Sony Ericsson P-series naprav v bitke za te atribute. Ne morem si zamisliti, kakšne izboljšave je tehnologija prinesla tej obliki. Da; Vem vse specifikacije, vendar ne opravljam specifikacij. Na njih imam močne roke in jih preizkusim.

Niche
O da; tako kot komunikatorji in Pocket PC dejavniki so bili nišji, tako da bodo tudi Notes bile nišne naprave. Nikoli ne bodo prodajali toliko kot iPhone, ali serija Galaxy S. Toda ljudje, ki želijo iztisniti največ iz svojih pametnih telefonov in ljudi, ki želijo eno super konvergenco naprave med mobilnimi in ustreznimi računalniškimi računalniki, si bodo želeli. Verjetno bodo kupili tudi enega.

Preberite tudi: Google Station Free Wifi: Pregled Mister Mo (1. del)

Mobilisti in mobilniki, imamo novo vrhunsko vtičnico vseh poslov, Samsungovih Notes.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here