Novi Innjoo Max 3 je korak nazaj

Prejšnji teden so Innjoo predstavili svojo najnovejšo linijo izdelkov - serijo Innjoo Max, ki jo sestavljajo Innjoo Max 3 (3G), Innjoo Max 3 (LTE) in Innjoo Max 3 (Pro). Ti trije telefoni imajo enako obliko in delijo mnoge druge skupne parametre, vendar imajo nekoliko drugačne funkcije. Naj poudarim:

  • Prvi ima hitrejši procesor velikosti 1, 3 GHz, vendar brez podpore 4G.
  • Drugi ima le 4G LTE kot razliko.
  • Tretji ima večji 3 GB RAM, 32 GB vgrajenega pomnilnika, samodejno ostrenje na fotoaparatu selfie.

Naravno je, da bi techies (kot jaz) in drugi redni ljudje navdušili nad novo ženo v mestu. Toda verjemite mi, pogled na liste očala je ostal v gobastih okusih. Nisem še videl telefona, vendar izkušnje kažejo, da to ni dovolj za denar.

Pogled na lista specs vam pove, da ta telefon nosi 6-palčni zaslon z zaslonom 720p in ppi od 244. To je slab zaslon za zaslon te velikosti. Na vsaki barvi, ki je prikazana na zaslonu, vidite bele barve.

Tudi v času, ko smo prosili, da oblikovalci telefonov presežejo 1, 3 GHz za svoje procesorje, tukaj imamo dve različici (dva dražja), ki so slišali pri 1, 0 GHz. Kaj?! Ali je Innjoo storil to, da bi zmanjšal stroške? Ali morda zmanjšati porabo energije? 6-palčna "beležka" s procesorjem 1, 0 GHz je pomanjkljiva naprava.

To je 2016 in nekdo še vedno zagnati novo napravo z Android Lollipop (še prej kritiziran TECNO in Infinix to ne naredita več). Vidimo te druge proizvajalce, ki proizvajajo telefone s sistemom Android KitKat. Prejeli bomo okrog, da jih kmalu v drugem spletnem mestu objavimo.

Prav tako se glasi: InnJoo se pripravlja na zagon dveh naprav do 20. novembra

Poleg tega se je prijatelj našega tech bloggerja pritožil, da je Innjoo Max 3 prežeta z napakami in hitro prodala svojo enoto.

Množično je jasno, da je veliko rezov. Ni tako, kot da bi imeli kupci lepo vožnjo z boljšimi napajalnimi napravami Innjoo pred tem. Koliko več s temi nezadostno trio. Na več načinov kot ena, je serija Innjoo Max 3 korak v napačni smeri. Ta smer je nazaj.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here