Novi CDMA telco, CAPCOM, cilja LTE / 4G podatkov, ne glas

CAPCOM je novo podjetje, ki se oblikuje iz združitve Starcomms, Multilinks in MTS First Wireless. Poročali so, da novo podjetje dobi svež kapital v višini 200 milijonov dolarjev.

Zanimivo je dejstvo, da se bo osredotočila na CAPCOM primarnih širokopasovnih podatkov, ne pa glasu. Imajo svoje oči na široko optično omrežje Multilinks. CAPCOM želi pridobiti 20 MHz frekvenčnega spektra v frekvenci 1900MHz, kar bo omogočilo, da postane prvi nacionalni operater širokopasovnega omrežja LTE.

Z obstoječo podatkovno bazo 160.000 uporabnikov, želi CAPCOM do leta 2016 spodbuditi 2, 5 milijona uporabnikov 4G / LTE širokopasovnih storitev. Ne glede na to, če me vprašate. Osredotočenost na podatke je smiselna skozi in skozi. Robustnost CDMA za podatke je dobro znana. Poleg tega osebno dvomim, da lahko kateri koli operater CDMA večkrat izpodbija prevladujoč položaj operaterjev GSM v govornem sektorju. Vojaška bitka se je borila in izgubila operaterjem GSM.

Z veseljem pričakujem, da bo CAPCOM malo potegnil in upognili mišice. Konec dneva je njihov uspeh plus za vas trg in potrošniki, ki želijo širokopasovni dostop do interneta.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here