Novi trg Android za v2.2 in novejšo različico

Če vaša naprava deluje s sistemom Android 2.2 ali novejšo, lahko v nekaj tednih pričakujete posodobitev aplikacije Android Market v napravi.

Google je prek uradnega spletnega dnevnika razkril, da bo posodobitev na trgu Android prišla v nekaj tednih. Ta posodobitev prinaša nov in izboljšan uporabniški vmesnik na trg in omogoča veliko lažje iskanje aplikacij.

Poleg tega, da uporabnikom prinašajo nove načine za iskanje odličnih aplikacij in iger, dodatki, specifični za ZDA, vključujejo možnost nakupa knjig in izposojo filmov. To pomeni, da bodo lahko uporabniki v ZDA na svojih napravah najemali tisoče filmov, in sicer od 1, 99 USD.

Druge nove funkcije, ki so bile dodane, vključujejo tudi: "Izbira osebja" in "Editor's Choice". Te naj bi vam pomagale videti, katere aplikacije uporabljajo osebje Google v napravah s sistemom Android.

Blog Google Mobile pravi:
Z veseljem vam bomo ugotovili, da smo preuredili Android Market, da bi bil hitrejši, lažji in zabavnejši, da bi odkrili odlične aplikacije, filme in knjige. Ustvarili smo več prostora, da so na domači strani prikazane nekatere najbolj zanimive vsebine tedna. Dodali smo še več zgornjih grafikonov, z novejšimi in ustreznejšimi predmeti, zato smo med brskanjem po trgovini preprosto preklapljali s temi grafikoni. Uvedli smo tudi nove zbirke odličnih vsebin, kot so izbori osebja in aplikacije "Izbor urednikov".

Prinesli vam bomo več, ko bomo z njim preživeli nekaj časa. V tem času so tukaj nekateri posnetki zaslona, ​​kako izgleda na Galaxy Tabu.

Preberite tudi: Symbian Delight: programska oprema po meri za Nokia 808, N8 in C7

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here