Netbooks, Mini prenosni računalniki, tablični računalniki in mobilnost

Pri iskanju mobilnosti je privzeta fokusna točka mobilni telefon, naj bo to funkcijski telefon ali pametni telefon. Toda v zadnjih nekaj letih je mobilnost postopoma asimilirala netbooks, mini prenosnike in tablične računalnike. Pravzaprav so nekatere od teh novih mobilnih naprav zdaj vgrajene brezžične radijske naprave in modeme.

V Mobility Nigeria (in naši sestrski družbi, Alireta) menimo, da je čas, da razširimo področje uporabe te spletne strani, da pokrijemo te naprave. Na primer, tukaj v pisarni uporabljamo Acer AspireOne netbook, ki je velikost majhen trdi prenosni računalnik - manjši od običajnega dnevnika in zelo mobilnega. Nekateri netbooks so manjši od tega.

Nova košarkaška kartica Nokia (3G Booklet) je dodatno zmanjšala vrzel med računalniki in pametnimi telefoni. V tej smeri so tudi proizvajalci. To je samo vprašanje časa, preden postanejo bolj osrednji mobilni napravi.

Ustvarili smo razdelek za netbooks, mini prenosnike in tablične računalnike v forumih MobilityNigeria. Uporabniki in obiskovalci lahko objavljajo novice in razpravljajo o teh napravah ter najdejo pomoč pri težavah, s katerimi se lahko soočijo z njimi.

Imate netbook ali tablični računalnik? Si se igral z enim? Kakšno je vaše mesto na mobilnosti?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here