Blizu vrha: Infinix Zero 3 Pregled podjetja Elroy

Infinix Zero 3 je bil lansiran pozno leto, tretji vodilni v seriji Zero. Lepa naprava. Če ste ga zamudili, je bralec mobilnosti delil svoje mnenje TUKAJ. Pregled je zelo primeren in podroben, ki pokriva skoraj vse vidike naprave. Na tej napravi imam roke in mislil sem, da bom naredil tudi pregled Infinix Zero 3. Veš, morda drugačen pogled, ampak nekaj, kar bi morali uživati ​​v branju.

Glejte: Primerjave primerkov - med Phantom 5 in Infinix Zero 3 in polnimi specifikacijami Infinix Zero 3.

Infinix Zero 3 je edinstvena naprava. Ima značilnosti, ki jih mnogi njegovi vrstniki nimajo. Telefon je vitek in ima podobne oblike s svojimi starejšimi brati in sestrami. Zero in nič 2. Robovi so kvadrirani s stranicami iz kovinskega okvirja. Hrbtna plošča je verjetno narejena iz plastike, vendar pa je prevleka iz stekla Gorilla steklena prednja in zadnja. Na splošno Zero 3 sedi na zelo estetsko prijeten profil.

Infinix Zero 3 Review: Display / Design (in njene pomanjkljivosti)
Ta telefon ima 5, 5-palčni zaslon z ločljivostjo 1080p. Zaslon ima zelo bogate in živahne barve. Gledanje videoposnetkov je odlično na tem zaslonu. Vrhunski koti gledanja omogočajo prijetno doživetje brskanja ali branja. Žalostno je, da je čitljivost sončne svetlobe še vedno slaba. Če ne boste resnično osvetlili svetlobe, tega telefona ne morete uporabiti na prostem.

Kot primer s starejšimi telefoni Infinix (in številnimi drugimi kitajskimi blagovnimi znamkami) ima ta telefon nepotrebno ogromne plošče. Obstaja veliko neizkoriščenih prostorov, še posebej na spodnji strani. Zaslon s 5, 5-palčnim zaslonom je občutno zmanjšan, saj ključi na zaslonu zavzamejo pomemben del zaslona. V praktičnem smislu je uporaben zaslon na Infinix Hot Note večji od tistega, ki ga najdete v tej napravi.

Preberite tudi: Win Nokia Asha 205, ko rezervirate potovanje s Tiketmobile

Infinix Zero 3 Review: Programska oprema
Ta telefon uporablja Infinix XUI, ki temelji na Androidu Lollipop 5.1. Programska oprema drsi gladko (vendar resno, zakaj ne bi?), Navsezadnje jo napaja 2.1 GHz procesor in 3 GB RAM-a. Še pomembneje je, da je v telefonu dodanih nekaj koristnih potegov. Enoročni način in Dotaknite se, da dobro obnesete obe funkciji.

Clear Vision izboljša izkušnjo gledanja videoposnetka. Všeč mi je tudi dejstvo, da lahko spremenite pisave, ne da bi morali koreniti. Programska oprema je vnaprej naložena z nekaterimi X-aplikacijami. Mislim, da Infinix želi zgraditi svoj lastni ekosistem.

Obstaja X-Cloud za varnostno kopiranje podatkov v oblaku, XContacts za enostavno varnostno kopiranje in obnovitev stikov, nato pa XClub, ki vas povezuje z forumi Infinix Xfans.

Infinix Zero 3 Review: kamera

Večina telefonov v tem cenovnem razponu je maksimalna pri 13 MP za fotoaparat, vendar tukaj Infinix ima objektiv 20 MP (od Sony). Proizvodnja je tako surova, podrobna in kristalno čista. Spodaj so primerjalne fotografije z Infinix Hot 2. Z lahkoto lahko poveste, katera je boljša. Shrani iz Infinix Hot 2 so spodaj:


Upoštevajte kontrast barv in podrobnejši izhod fotografij Zero 3.

Infinix Zero 3 Review: baterija in zmogljivost

Serija Infinix Zero ima vedno eno napako - življenjsko dobo baterije. Uveljavljanje ravnovesja med 1080p prikazom, super hitrim procesorjem in kapaciteto akumulatorja je bila velika težava za številne proizvajalce telefonov, vključno z Infinixom. Ta telefon traja približno 4 ure doslednega brskanja po 3G, z dvema karticama SIM. Za daljšo življenjsko dobo baterije lahko preklopite v način za varčevanje z energijo Ultra.

Preberite tudi: Življenjska doba baterije je nova revolucija pametnega telefona

Ena od funkcij ulovi moje domišljije tukaj: Standby Network Management . To vam omogoča, da izberete aplikacije, ki imajo dostop do interneta, ko ste v stanju pripravljenosti.

Ta telefon je zver! Vse aplikacije tečejo zelo gladko brez zamika, veliko zahvaljujoč procesorju 2.1 GHz. Ena stvar pa je: po dolgotrajnem igranju za približno 30 minut, se je telefon nekoliko segreval.

Infinix Zero 3 Review: Zaključek

Infinix Zero 3 je super telefon, ki ga lahko imate. Specifikacije so super in telefon prinaša obljube. To je super hiter, kamera je super, vendar je obupana z isto boleznijo, ki skrbi svoje predhodnike.

Pomislite na katapultiranje v bližini vrha Mount Everest. To je točno, kako se počuti, ko uporabljate Infinix Zero 3. Na voljo je le možnost, da izgubite ravnovesje, ko se baterija spusti. To je popolna nadgradnja prejšnjega uporabnika Zero 1 ali Zero 2. Če je hitrost in kamera vaša stvar, potem je vaša idealna izbira tukaj.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here