NCC skuša zapreti pisarne GSM operaterjev

Punch poroča, da Nigerijska komisija za komunikacije skuša zapreti pisarne GSM operaterjev, od katerih jih doslej ni uspelo plačati glob, ki so jim bile naložene.

Po poročilu NCC pravijo, da ne bodo zaprli baznih postaj, samo pisarne. Ampak napačno, če so pisarne zaprta, kako se logistika vzdržuje delovanje baznih postaj? Končno se bodo tudi bazne postaje zaprle. Potem se lahko premikamo naprej v preteklost, ki jo toliko cenimo kot državo.

Moje mnenje? NCC mora izrezati sranje in poiskati druge načine za ureditev, razen teh glob.

Vlada (in NCC) ni izpolnila svojih obveznosti do teh operaterjev. Se spomnite obljub stabilnega oskrbe z električno energijo, infrastrukture in stabilnih / ugodnih obratovalnih okolij, med drugim? Kje je izpolnjevanje teh obljub? Resnica je povedala, da ti operaterji že stiskajo vodo iz kamna.

Da; ustvarijo ogromne dobičke, potem pa, če se moram več in znojim več za vodenje podjetja, zakaj ne bi smel rakirati več donosov?

NCC bi moral prenehati delovati kot bulja. Namesto tega prosite te operaterje, da naročnikom izplačajo brezplačni čas, SMS in / ali podatke. To je bolj razumno. Ta postavitev ne bo storila. Prej ali slej se bo verjetno vrnil.

Vlade sami niso mogli uspešno izvesti operacije GSM, vendar so tisti, ki delajo stvari proti vsem možnostim, ki jih lovijo. Lepo.

Ko se sčasoma operacije GSM zaprejo, s kakšno linijo je šef NCC in vlada, ki jo predstavlja, komunicira? NITEL in Mtel je mrtev linije?

Prav tako se glasi: kako dobro ohranjate svoje zasebne informacije od Krišnih oči?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here