NCC imenuje konzorcij za izvajanje prenosa številk

Mobilnost prenosnih številk (MNP) je predmet, na katerega so bili Nigerijci strastni. Ker so bili usmiljeni slabi QoS (kakovost storitev) od operaterjev, so se mnogi obrnili na zahtevo za MNP kot izhod. Z MNP lahko naročnik prestopi v drugo omrežje, vendar obdrži svojo številko.

Nigerijska komisija za komunikacije (NCC) je zdaj sprejela konkretne korake za predlagano prenosljivost številk z imenovanjem konzorcija treh družb za izvajanje predlaganih storitev prenosljivosti številk.

Spodaj je prikazana novica s spletne strani NCC:

Nigerijska komisija za komunikacije, NCC, vikend, je dejala, da je imenovala konzorcij treh podjetij za izvajanje predlaganih storitev prenosljivosti številk, ki bodo uporabnikom Nigerije omogočili premikanje iz enega omrežja na drugega, ne da bi izgubili njihovo število.

Komisijo je kot konzorcij Interconnect / Saab Grintek / Telecordia napovedala kot prednostni prodajalec storitev po tehničnih, finančnih in predstavitvah prodajalcev.

Prenosljivost številk bo naročnikom omogočila prehod na nadomestna omrežja, če ne bodo več uživali v kakovosti storitev, ki jih dobijo pri svojih trenutnih operaterjih, ali če niso več zadovoljni s tarifami, ki jih ponujajo njihovi trenutni naročniki. Še vedno bodo ohranili svoje prvotne številke ne glede na novo omrežje, iz katerega lahko pridobijo svoje storitve.

Vir

Upam, da bo izvajanje hitro prišlo. Z različnimi sočno ponudbo iz različnih omrežij je pritisk na stikalo. Vendar pa bi prehod zdaj pomenil spremembo moje številke mobilnega telefona. Z MNP na mestu, vam ni treba skrbeti, da izgubite svojo številko, ko preklopite.

Prav tako se glasi: MTN ima podatkovni načrt Daily Unlimited za samo N150

Kaj menite o tem projektu? Ali MNP reši naše QoS probleme? V katero omrežje se boste prešli in zakaj? Dajte svoje pripombe.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here