Nabi tableta: velik božični dar za vašega otroka?


Ali naj vaši otroci uporabljajo tablete? No, nekateri proizvajalci zdaj pravijo, da tablete niso namenjene samo odraslim. Ne vidijo razloga, zakaj otrok ne bi imel tablete. To je ravno predlog podjetja FUHU (razvijalec aplikacije) in Toys R Us (prodajalec igrač in mladoletnih izdelkov) z uvedbo tabličnega računalnika Nabi.

Nabi tablični računalnik je naprava Android, ki je bila zasnovana z izkušnjami uporabnik kiddie v mislih, vendar se lahko odraslim precej dobro dela. Tukaj je hitri opisni list Nabi tabličnega računalnika:

  • Zaslon: 7-palčni zaslon, ločljivost 800 x 480
  • Procesor: 533MHz dual-core Cortex-A9 procesor s PowerVR SGX530 GPU za 3D igre na srečo
  • Notranje shranjevanje: 4 GB notranjega
  • Baterija: 3.000 mAh (do 5 ur brezžičnega igranja)
  • Sprednja kamera je primerna za video klepete
  • Wifi
  • 1080p HD video predvajanje

Tablični računalnik Nabi je tudi vnaprej nameščen z lastno trgovino Nabi, ki ima več kot 500 naslovov za otroke. Ne samo to, Nabi Tablet ima oblikovalski studijski portal s 30 kreativnimi aplikacijami za risanje / slikanje.

Ponudba o izobraževalnih potencialih Nabi:

ima tudi dostop do Fooz Kids University, ki ima več kot 22.000 državnih standardiziranih matematičnih znanj iz razreda pred vrtcem vse do petega razreda.

Sporočeno je tudi, da se bo Nabi Tablet pohvalil več kot 150 dolarjev vnaprej naloženih knjig, aplikacij in glasbe iger.

Nabi tableta naj bi začela pošiljati do 1. decembra 2011. Če tableta Nabi končno najde pot v Nigerijo, ali menite, da je to dober božični dar za svojega otroka?

Preberite tudi: prvi mobilni pametni kino pametni telefon Nigeria je predstavil: Infinix Hot 5 in HOT 5 Lite

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here