N900 Carl Zeiss fotoaparat Mini-Gallery

N900 snema 5 milijona slikovnih pik kamero z optiko Carl Zeiss, dvojno LED bliskavico in samodejno ostrenje. Tukaj je nekaj posnetih posnetkov kamere - eno na prostem, ostale v zaprtih prostorih.

Slika v prometu z voznikovega sedeža. Kliknite sliko za sliko v polni velikosti
Zasebno v restavraciji v Lagosu. Kliknite sliko za sliko v polni velikosti.
Posevek medsebojnega dela slike, posnetega v gostilni, za prikaz ravni podrobnosti, posnetega v posnetku. Ta pridelek je iz oddelka PIZZA INN, ki je prikazan na sliki nad tem

Oba posnetka sta bila vzeta v dnevnem času in v dobrem vremenu. Nisem se pomikala s kakšnimi nastavitvami - samo privzeti parametri in vsi streli na trenutek.

Kaj misliš o posnetkih?

Za primerjavo
Tukaj je slika, posneta v notranjosti s 5 mega-pixel Samsung S8003 Jet, samodejno ostrenje, LED bliskavico:

Slika s fotoaparatom Samsung S8003 Jet 5MPx - v zaprtih prostorih, dobra osvetlitev (kliknite na sliko za polni posnetek). Upoštevajte, da je to eden najboljših posnetkov v zaprtih prostorih, ki jih imam od Jet. Ta posnetek ni obrezana slika. Primerjajte z notranjim posnetkom, posnetim s fotoaparatom N900 zgoraj

Snemal sem ta posnetek iz S8003 v korist tistih, ki še nikoli niso opravili analiz mobilnih kamer in mislim, da je fotoaparat N900 slabi strel med 5 MPX kamerami. V primerjavi s tem, kar Jet proizvaja, sija N900.

Če želite še bolj primerjati, lahko kdor koli, ki ima 5 milijona slikovnih pik kamero, naloži posnetke iz svoje naprave pod temo foruma, objavlja slike, posnete s svojimi mobilnimi telefoni?

Obsežnejšo galerijo, ki prikazuje moč fotoaparata N900, je na voljo v slideshowu tnkgrl mobile za slike, posnete z Nokia N900.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here