N100,000 za Samsung Galaxy S4 in brez FM radia?

Preproste stvari, pravijo, veliko zadevajo. Preden nadaljujem, moram na blogu mobilnosti spomniti svoje bralce, da ima Samsung Galaxy S4, ki je nedvomno najbolj priljubljena naprava Android za zdaj, odličen list specifikacij. Vsebuje skoraj vse. Posebej modre, še novejše telefone, kot je MOTO X, težko premagajo, vendar ...

Kje je moj FM radio?


Prejšnji teden sem dobil Samsung Galaxy S4 in sem bil tako presrečan, da je bil najbolj slaven telefon nameščen v dlani. Moj lasten otrok! Toda kmalu zatem sem bil presenečen, da sem ugotovil, da Samsung Galaxy S4 nima vgrajenega FM-programa. Najprej sem iskal aplikacijo Play Store in mislil, da je vsa strojna oprema za sprejem FM nedotaknjena v GS4. To je končalo brezpredmetno iskanje.

Če želite poslabšati stanje, sem Googled in ugotovil, da Samsung meni, da je aplikacija FM Radio zastarela in da se morajo vsi uporabniki mobilnih naprav naučiti preiti na programe za pretakanje v živo v internetu Radio Online! Bil sem kot "Kaj na zemlji mislijo ?!" Ali vedo kaj o nestacionarnih 3G omrežjih in stroškov naročnine? Ali moramo poslušati samo mednarodne radijske postaje in zelo malo lokalnih postaj, ki lahko Live-stream? Oh! Kaj pa moj Wazobia FM, Magic FM (Aba) in Rhythm 93.7 FM?

Od takrat sem se sprijaznil z resničnostjo in sedaj končam s svojim čisto novim Tecno Phantomom A + (A plus) kadarkoli hočem predvajati glasbo in poslušati Live FM bits iz radia.

Torej, moje vprašanje je: Ali je N108.000 vredno porabiti za Android telefon brez FM radia?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here