Moj Sony Ericsson X1 Pet Peeves

X1 je nedvomno zelo dobra pametna komunikacijska naprava. Kljub temu ni nobenih popolnih naprav zunaj, zato tu je nekaj stvari, ki me motijo ​​na tem:

  1. Gumb Panel: Zakaj tako pomemben gumb dodelite funkciji, ki jo pogosto ne uporabljate? Gumb je težko kodiran, da lahko preklopite plošče - SAMO. Errr ... to ne zveni kot nekaj, kar bi vsakdo moral početi vsak dan. Želim si, da lahko ponovno mapam ta gumb naredim nekaj bolj uporabnega.
  2. Hrbtni pokrovček zahteva, da se vsakič odprejo. Morda je to zato, ker imajo nekateri uporabniki X1 razpoke na svojih primerih?
  3. QWERTY tipkovnica potrebuje več taktilnosti. Deluje v redu, vendar bi bilo bolje. Odlikuje me odlična tipkovnica E90.
  4. Upravitelj opravil: Želim, da se vgrajeni upravitelj opravil preslika na strojni gumb (po možnosti gumb Panels). Na ta način je lažje preklapljati med tekočimi programi.
  5. Zvočnik: zakaj je SE postavil tako majhen zvočnik na to? Obstajajo programski avdio ojačevalci, ki pomagajo povečati glasnost, vendar bi bil večji zvočnik (ali dve vgrajeni, ki je nameščen na dveh ločenih straneh naprave) preprosto boljši
  6. Aktivna sinhronizacija: to je značilno za vse naprave WM, ki sem jih uporabil. Active Sync je v svojih operacijah preveč ovira. Mene odvrača, moti in pride na moje živce.

No, to je moj seznam dražljajev na X1. Nobeden od zgoraj navedenih ni zame. Zdi se, da je X1 dobro zaokrožena pametna naprava.

Ali ste uporabili X1? Ali imate kakšno drugo draženje? Ali je kdo od njih za vas?

Prav tako se glasi: Google prekine "Google Glass Explorer"

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here