Moj drugi roman z Glo BlackBerry

Bilo je z nečim vznemirjenjem, da sem nekaj dni nazaj zamenjal svojo GloMobile SIM v svoj Blackberry 9810. Moja prva romanca z internetno naročnino Glo Blackberry (BIS) julija 2010 je prinesla katastrofo. Takrat je bila povezava zelo epileptična in nestabilna. Pogosto iščem ure brez storitve BlackBerry. Sčasoma sem se odrekel za storitev Glo BlackBerry in se znebil mojega BlackBerry Tour 9630. Bilo je samo ena beseda, da jo opišem: sranje.

Od takrat sem se izognil Glo BlackBerryju kot kuga. Kadarkoli sem potreboval pregled naprave BlackBerry, bi poiskal pogosto bolj stabilno storitev od Etisalata.

Vendar sem bil aktiven na Glo BIS sedem (7) dni in je bil bolj stabilen odnos. Pravzaprav skorajda ni bilo kakšnega slabega servisa poleg nekaj manjših trenutkov. Resno mislim, da sem bil navdušen. Hitrost je bila zelo dobra za splošno brskanje in prenos. Ali pa sem bil pravkar srečen?

Imel sem eno težavo: z uporabo mobilnega žarišča BlackBerry, odtegljaji za uporabo so bili storjeni v mojega časa, čeprav sem imela aktiven podatkovni načrt in nastavitve GloFlat so bile omogočene v nastavitvah TCP / IP v svoji napravi. Poleg tega so bile moje izkušnje s storitvijo dobre.

Vem, da so storitve teh storitev pogosto odvisne od lokacije. Če uporabljate storitev Glo BlackBerry, kakšne so bile vaše izkušnje v zadnjem času?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here