Moj P1: dober in zvest služabnik

Pogosto smo v podjetju MobilityNigeria pogosto povedali, da ima majhna funkcionalnost, ki jo ponujajo novejše pametne telefone, ki jih starejša generacija (pred približno 3 leti) ne more. V tem zanimivem članku je sodelavec MobilityNigeria Brym predstavil, zakaj je Sony Ericsson P1i, pametni telefon Symbian, ki je bil objavljen julija 2007, še vedno zelo priljubljen.

Po 27 mesecih uporabe je Sony Ericsson P1 še vedno moja izbira. To je očitno ena naprava, ki sem jo uporabila najdaljšo, in dva meseca je premagal i-mate Jam. Torej, zakaj mi težko odpovedam P1?

Štirje razlogi:

1. Dimenzije: Zame ima še vedno najboljše dimenzije in težo za pametni telefon na dotik s tipkovnico QWERTY. Pri 124gm gre za najlažjo in najbolj kompaktno napravo na dotik.

2. Odlično multimedijsko / podjetje so-učinkovito: dobra kamera, predvajanje glasbe in videa na enako učinkovit poslovni telefon z močnimi funkcijami PDA.

3. Mods: Ah, odkar sem ga vdrl, ne morem delati brez mod (Torch in Notes mod od SE G900, Walkman 3.0 od SE W960, ura, zvočni modi in še več).

4. Gdesk: še vedno sem nor glede tega prilagodljivega uporabniškega vmesnika, ki mi omogoča uporabo različnih modelov UI za različne dneve v tednu. Oglejte si posnetke zaslona:

Torej, koliko časa nameravam uporabljati P1? Dunno, morda dokler se ne popolnoma ne poveča ali ko se sprosti resnično revolucionarna naprava.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here