Moj Nokia N9 prispe jutri!

Da; bereš točno: moj Nokia N9 - ta pametnjakinja s tehnologijo MeeGo, o kateri so vsi govorili - pride jutri. Zdi se dobro, da je eden od prvih fantov, ki imajo v teh delih.

Glede na to, da bo to redka naprava (izdelujemo zelo omejene kopije), si lahko predstavljate, kako se počutim. Bi lahko spal nocoj? Bi lahko spal dni dni potem, ko pride do mene?

Če ste videli videoposnetke N9 ali prebrali katero koli od različnih pripomočkov, ki so na voljo na internetu, in videli superlative, ki so opisane v tej napravi, boste razumeli mojo navdušenje.

Ta ukrivljeni prikaz. To telo. Ta uporabniški vmesnik. Vlečenje. Bela. Tapnite. Knock. Se spomniš NFC? Kaj je z kamero? Brskalnik.

Flaunting. "Oooohs". "Aaaahs". Swagga. Preveč.

Sovražim jo, da bi ga proti njeni starejši sestri, N8. Zonks ; Sovražim to, da bi ga karkoli na trgu pametnih telefonov prav zdaj.

Ampak moram čakati. Do jutri. Če čez noč prenesem srčni zastoj, veste, kaj je odgovorno. Če verjamete v molitve, molite zame. Ne; ne tresite svoje glave. Že vem, da sem patetično, brezupno nezdružljiv.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here