Moj dan samo za mobilne naprave

Včeraj je bil prvi dan mojega preizkusa samo za mobilne naprave. Na splošno je bilo dobro z minimalnimi hitami. Torej, kako je bil moj mobilni dan samo en dan?

Kako je šel moj prvi dan samo za mobilne naprave?

Moje primarno računalniško orodje je bila HP TouchPad, tablični računalnik s sistemom WebOS. Na njem sem veliko brskalnega spletnega brskalnika, kot tudi vse objavljanje člankov na blog za mobilnost.

Urejanje člankov v vmesniku WordPressa spletnega dnevnika je bilo v splošnem v redu. Imel sem manjše težave z brskalnikom WebOS, medtem ko dajanje besedila v blokquotes, čeprav. Namesto da bi le v označenih blokotih dali označeno besedilo, bi to vključevalo celotno besedilo v besedilno polje. Kot taka sem moral ročno blokirati blokade.

Poleg tega, da sem objavil na blogu, sem večino svojih tweetov na Samsung Galaxy S II in malo na Nokia E7. Vse moje takojšnje sporočanje je bilo storjeno tudi na teh dveh, saj je sledilna ploščica zelo omejeno računsko orodje zaradi skrajnega pomanjkanja drugih aplikacij za razširitev funkcionalnosti. Tablični tablični računalnik Android in iOS je zaradi tega razloga veliko boljša.

Moj prvi dan samo za mobilne naprave je prišel in odšel. Jutri imam zmenek za moje spomine na moj drugi dan.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here