Moja ljubezenska afera z Smile 4G LTE konča (ni čisto)

Kolikor lahko povem, Smile 4G LTE trenutno ponuja najboljše širokopasovne storitve na masovnem trgu v Nigeriji. Storitev sem uporabila od februarja in večinoma je bila odlična. Če preberete moj prejšnji pregled, se boste spominjali, kako se moj MiFi registrira med ničlo in eno vrstico, vendar sem dobil stalno storitev in stalno obračal 7 Mb / s v hitrost prenosa.

Vendar se zdaj borim, da bi naredil kaj narediti iz dneva v dan. Kakovost storitev se je še naprej poslabševala - izginotje signala in iskanje MiFi v omrežju, včasih pa se moje naprave ne morejo povezati z mojo dostopno točko (vse istočasno).

Zanimiva stvar je, da sem bila na lokacijah, ki še niso imele pokritja Smile 4G pred tem in zdaj registrirajo polne palice in dobre storitve tam. Ampak tukaj, sem ostala nasedla. To izgleda kot primer Smile 4G, ki ni pripravljen vlagati v pravilno pokrivanje vratu gozda.

Poročila o e-pošti Smile-ja sem po e-pošti poslala s podrobnostmi (v techu, e-pošta je boljši medij za podporo, še posebej, če ste začeli, ker lahko razkrijete težave in posodabljajte slike, itd), vendar do datuma nisem prejel nobenega odgovora na moja e-poštna sporočila.

Poklicala sem linijo za pomoč strankam in je isti obred - izklopite vaš MiFi, odstranite in očistite kartico SIM, jo ponovno vstavite in znova zaženite. Včasih to deluje; včasih pa ne.

Za zdaj sem uradno narejen s tehnologijo Smile 4G. Morda v boljšem času, ko so pripravljeni vlagati v to stran mesta, bom ponovno obiskal njihovo službo. Torej, medtem ko je Smile 4G še vedno nenadzoren glede dostave, kjer imajo boljšo pokritost, je storitev za mene zdaj neuporabna. Zunaj moje osnovne lokacije, še vedno prinaša (morda obstajajo še nekatera druga področja slabega servisa poleg mojega območja).

Preberite tudi: Kmalu: monitor za krvni sladkor za Apple Watch

Jaz prodajam svoje MiFi in SIM. Na njej imam natanko 6.907 GB podatkov in dovoljujem, da celoten paket - MiFi + SIM + Data - gredo za samo N12.000. Pokličite 08187775484, če želite, da je nakup izveden.

Nadgradnja

Smile 4G je dosegel rešitev z mojo težavo. Prosim, preberite: Kako usmerjevalnik mi je nasmehnil nazaj na obraz.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here