My Glo Bolt Izkušnje, ki jih WorldFamous Lammy

V svojem Glo NETPRO modemu sem v mesecu oktobru napačno namestil in se že veselim, da bi dobil nadomestni modem. Moj namen je bil odkleniti nov modem, da bi lahko uporabljali kartice SIM iz drugih omrežij na njem.

Prejšnji teden v četrtek je Globacom uporabljal svoje socialne medijske ročke na Facebooku in Twitterju, da bi sprožil novo internetno storitev in modem Glo Bolt. Veliko je bilo povedano o tem in Globacom ročaj na Cvrkutu je vzel čas, da hype in odgovori na vprašanja od nameravajo kupci, kot sem jaz. Vesel sem, da sem pohitela do izhoda GloWorld na Idi-Oro-u, da sem dobil nov modem zase. Na žalost so bili na zalogi. V trgovini Surulere so bili tudi na zalogi.

Sčasoma, ta ponedeljek, sem dobil modem za N3, 999 in registriral kartico SIM, ki je prišla z njo za N3, 999. Kot je bilo napovedano, je imel paket brezplačen čas N50 in 500 MB podatkov. Ko prvič priključim modem, sem lahko brskal po promocijskem času N50, ki je bil priložen kartici SIM. Ko sem to izčrpal, sem se ponovno povezal in WALA - 500 MB brezplačnih podatkov samodejno utripa. To je bilo v nasprotju s tem, kar mi je uradno Glo Twitter odgovoril, da se moram naročiti na podatkovni načrt, da aktiviram 500 MB brezplačnih podatkov.

Zdaj uporabljam Glo Bolt že dva dni in mislim, da je internetna hitrost dejansko preveč ocenjena iz naslednjih razlogov:

1. Od včeraj zvečer nisem mogel dobiti polnih omrežnih vrstic;

Preberite tudi: Več fotografij prihajajočega TECNO WinPad 10 tabličnega računalnika

2. Naložil sem 60 MB podatkov v 10 minutah. Mislim, da to ni impresivno za izdelek, ki ima ime z najhitrejšim človekom na svetu (Usain Bolt); in

3. Povezava se ponavadi odklopi vsakih 5 minut.

Če pogledam stran od teh treh točk, menim, da ima Glo pravzaprav zelo čudovit in sočen paket. Poleg mojih prvih 500 MB podatkov, so še druge ugodnosti:

1. 200 MB brezplačnih podatkov po vsakem naročilu za internetne podatke za 6 mesecev, tj. Če se naročim na 200 MB podatkov (za N1.000), dobim še 200 MB brezplačno;

2. 30% bonusnih podatkov na vsakem podatkovnem načrtu, na katerega se naročim. Tukaj je, kako to deluje: poleg tega, da bom v naslednjih 6 mesecih dobil brezplačno 200 MB podatkov, bom dobil tudi 30% na mojem načrtu podatkov. To pomeni, če se naročim na paket 200 MB, bom dobil 260 MB plus moj brezplačen mesečni 200MB mesečni bonus, ki znaša 460 MB podatkov. To je zelo razumno za mene.

3. Druga presenetljiva prednost Boltove storitve je zmožnost izmenjave podatkov z drugimi uporabniki GLO. Na primer, če sem naročnik z GLO številko 0805555xxxxx, lahko z uporabnikom 0805766xyxy delim svoje podatke z 200 MB. Nimam nadzora nad tem, koliko podatkov uporablja, vendar lahko spremljam uporabo (še nisem poskusil tega).

V tem času je prišlo do nekaterih težav s servisiranjem. Na primer, nisem mogel vzpostaviti povezave z internetom od 15.00 v torek, 27. novembra. Upam, da se bo to hitro rešilo, tako da bom lahko užival v svojih 278 MB podatkov brez kakršnih koli težav. Upam tudi, da odklenem modem, da ga lahko uporabim z drugimi omrežji SIM.

Preberite tudi: Najboljše brezplačne aplikacije leta 2017, ki ne smejo biti brezplačne

Prepričan sem, da vas bom objavil!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here