Moja G1 galerija in komentarji

G1 s sistemom Android je odlična naprava. Iz razdalje se njegov videz lahko izklopi, vendar se približajte in doživite funkcionalnost in uporabnost, ki je zapakirana v napravo, in verjetno boste zasvojeni.

Nisem imel te kombinacije zabave in produktivnosti z mobilne naprave v letih! Android OS je zadetek, razvijalci pa ga lapirajo.

Tukaj je zbirka slik T-mobile G1 v akciji, s priloženimi komentarji. Uživajte!

Začetni zaslon v pokončnem načinu. Namestite bližnjice na aplikacije, pripomočke ali mape na začetnem zaslonu. Ta vodoravni trak na vrhu z veliko ikonami je vrstica za obvestila / statusna vrstica. Verjemite, te ikone so animirane. Tudi to vrstico lahko povlečete, če si želite ogledati več podrobnosti o obvestilih, npr. Vhodni SMS, nova pošta, dokončana zapora. Vrstica je vidna in aktivna na celotnem sistemu (z nekaj izjemami), zato nikoli ne zamudite ničesar.


Začetni zaslon G1 v pokončnem načinu s tipkovnico, ki je zdrsnila. Ta 5-vrstična tipkovnica. Na tipkovnici lahko ustvarite bližnjice aplikacij, da jih lahko začnete - počakajte na to - 36 različnih aplikacij! Uporabite ga lahko za izbiro, kopiranje, rezanje in prilepi besedilo. Na voljo je tudi gumb za iskanje za začetek iskanja v Googlu. Pojej svoja srca!


G1 ima 3-paging začetni zaslon, in se premikate z ene strani na drugo tako, da s prstom potisnete vodoravno čez začetni zaslon


Na kartici aplikacij se dotaknete ali povlečete, da odprete / skrijete glavni meni z ikonami aplikacije.


Brskanje po aplikacijah na trgu Android Market. Trg je dobro organiziran in vsebuje obilo brezplačnih in ne samo neuporabnih aplikacij za koncepte: imam widget, ki spremlja spletni strežnik Alirete, iskalno poizvedbo Whois, aplikacijo GatorPeeps, aplikacijo Twitter, celovit Bible, slovar, aplikacijo GoogleDocs, iskalnik lokacije, ki temelji na GPS, in še več - vse FREE na trgu Android Market. Poleg tega boste obveščeni o posodobitvah za vse aplikacije, ki ste jih namestili v svoji napravi. Pritisnete obvestilo o posodobitvi, da nadaljujete s posodobitvijo aplikacije takoj. Čudovito.


Glasbeni predvajalnik podpira umetnost albuma, sezname predvajanja, hitro naprej itd


Predvajanje videa je oster, živahen in jasen v celozaslonskem načinu


Fotoaparat podpira tako mirne posnetke kot tudi snemanje videoposnetkov (samo različico vdelane programske opreme 1.5 navzgor)
Stripi!! Odraščal sem branje stripov, in vesel sem, da sem našel, da so stripi na voljo za operacijski sistem Android. Prebral sem približno šest (6) do datuma.


V redu, ljudje. To je za zdaj: moja majhna galerija in komentar na G1. Obožujem Android OS in njegov prvi spawn, T-mobile G1.

Še bolj zanimivo je dejstvo, da so številni ključni proizvajalci napovedali, da bodo letos izdali naprave Android. Na tem seznamu so: Samsung (Galaxy, BigFoot), HTC (Hero, Lancaster), LG, Motorola (Heron / IronMan, Calgary) in Acer (A1).

Sporočeno je, da bo Andy Rubin, vodja mobilne telefonije Google, letos samo letos predstavil 18 do 20 telefonov Android. Dejansko, če se to zgodi, se moram strinjati z ljudmi v Phandroidu, da je leto 2009 označeno kot leto Androida.

Toda če letos vidimo 18 do 20 telefonov ali ne, sem videl prihodnost mobilnosti in poln robotov. Pun namenjen.

PS: Sedaj je moje trdno prepričanje, da je Android na poti k temu, da Symbian postane prednost za tržni delež. Kaj misliš? Ali sem preprosto zaljubljen?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here