Moje pogosto uporabljane aplikacije za Android - @Lammyng

Zdravo ljudje! Verjemi, da vsi imajo velik teden. Obljubil sem, da sem na Akademiji za mobilnost pogostejši. Nisem navdušen nad novoletnimi resolucijami, vendar mislim, da ta resolucija deluje pravilno.

Tukaj sem, da vam povem o mojih pogosto uporabljenih aplikacijah za Android. Jaz sem deklica dekleta s programsko opremo Android in mislim, da ne bom prenehala biti ena dolgo časa, ker mi OS pomaga načrtovati in uravnotežiti moje delovno življenje. Torej sedite nazaj, se sprostite in preverite pogosto uporabljane programe Android v nobenem posebnem vrstnem redu.

1. Evernote
Evernote je zasnovan za sprejemanje in arhiviranje zapiskov. Ta aplikacija mora biti najboljša aplikacija na svetu. Napotujem svoje pripombe o sestanku, ideje, sezname, opomnike itd. Prodajno mesto za to je dejstvo, da ima namizno različico, zato omogoča zelo enostavno sinhronizacijo mojih zapiskov, slik, dokumentov ipd. Preko mojih naprav ne glede na operacijski sistem ali proizvajalca. Te aplikacije me še naprej vodijo in predvsem kažejo učinkovitost v meni. Moral bi poskusiti

2. GTBank Mobile Banking
Nič ni tako priročno, kot da bi lahko vaše bančne transakcije iz udobja vaših rok, dejstvo, da tudi ne morem stati bančnih čakalnih vrst od točke vstopa do števca, prispeva tudi k ljubezni do aplikacije. Prav tako mi pomaga, da se zavihek dogaja na mojem bančnem računu (vključno z neodobrenimi odbitki)

3. Koledar
Aplikacija »Moj koledar« je moj virtualni osebni pomočnik. V tem dnevu in starosti, kjer je pozornost tako nizka, mora biti dovolj pameten, da uporabi aplikacije za opomnike. Koledar napolnim z dejavnostmi, dogodki in seznami, ki so napisani na Evernoteu, tako da jih lahko hitro spominjam na dogodke / dejavnosti. Glej! Ta aplikacija mi pomaga organizirati moje življenje (ne samo moje delo), saj predstavlja 80% moje produktivnosti.

Prav tako se glasi: itel S12 je pametni telefon 3G z dvojno fotoaparatom s fotoaparatom

Upoštevajte, da potrebujete disciplino za napolnitev koledarja.

4. Twitter
če bi napisal ta članek pred tremi leti, bi bil Twitter mojo prvo številko za Android. Aplikacija za Cvrkutati me posodablja z novicami o tech, mobilnih, aktualnih zadevah, politiki itd. Nigerijska sfera Twitterja ni tista, ki bi jo bilo treba obravnavati samoumevno. To je zanimivo mesto. Ali bi verjeli, če bi vam povedal, da imam trenutno zaposlitev tako, da berem tweet od nekoga, ki je objavil odprtje? Cvrkutati zame je trg. Vaša strategija trženja je tisto, kar vas bo ločilo od množice.

5. Instagram
Moja nova ljubezen do samozavesti in slik je navdihnila mojo aplikacijo Instagram. Vedno se veselim fotografiranja in nalaganja v Instagram. Obstaja radost, ki prihaja z dobro videti, saj vem, da je Instagram tam, da bi pomagala okrepiti vse ... lol (tega nisem samo rekel, kajne?)

Naj vam hitro opozorim: če niste nenatančni podatki (internet) kot jaz, ne pogosto Instagram oo! Strah pred Instagramom je začetek "podatkovne modrosti".

6. OliveTree Biblija
Kot cerkvena deklica, ki sem jaz, mi je svetopisemska aplikacija OliveTree pomagala pri proučevanju Božje besede. Nič več izgovorov ali razlogov, zakaj ne bi smel študirati. Tudi v cerkvi nimam več fizične biblije

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here