Moja najljubša tema Symbian ^ 3 - Metro Minimal

Ena od močnih točk Symbianja je visoka raven prilagajanja na podlagi tem, ozadij in zvočnih opozoril.

Pravzaprav je Symbian eden od redkih mobilnih OS-jev, ki so na voljo danes, vgrajene pa so tudi funkcije popolne odstranjevanja. S katerim koli od na tisoče tem, ki so na voljo, lahko uporabniki svoje uporabniške vmesnike Symbian naprave prilagodijo po meri (ikone, ozadje, barva, ozadje in v nekaterih primerih celo avdio) na njihov okus z enim klikom. Ni hacksov in ni zahtevnih postopkov.

Kot mnogi drugi uporabniki težkih pametnih telefonov, sem se pred mnogimi meseci naveličal od privzetega nabora ikon, ki je prišel s Symbianom, in tako je šla lov na temo.

Medtem ko sem našel nekaj dobrih tem Anna, to je teme z ikonami Symbian Anna, je moja najnovejša najljubša tema Symbian Metro Minimal od NovaG. Tema vsebuje ikone in vrstice v stilu WindowsPhone. Razvijalec ga opisuje takole:

Čista preprostost. S temi temnimi in minimalističnimi temami prinesite življenje. Odličen za telefone z OLED zasloni.

Če ste že nekaj časa sledili programu MobilityNigeria, veste, da sem velik oboževalec Metroja, uporabniškega vmesnika WindowsPhone. Čisto, minimalističen vmesnik skriva moj čoln.

Metro Minimal ima najsvetlejšo črno barvo na kateri koli temi Symbian, ki sem jih videl (ne pozabite, da temne teme pripomorejo k ohranitvi močne baterije na zaslonih AMOLED). Vse enostavno izgleda dobro. Ikone v slogu WindowsPhone puščajo zelo dober vtis.

Želim priporočiti Metro Minimal. Metro Minimal lahko prenesete iz trgovine Ovi.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here