Moj dragi HTC One X se vrne z nekaj drama

Poglej to lepo vrnitev paket na zgornji sliki. Res prijazen način za vrnitev mobilnega telefona iz HTC. Da; se mi HTC One X vrnil k meni danes, in tu je zgodba in nekaj blage drame za njim.

V skladu z UPS-jevim spletnim storitvam za sledenje je bil One X od 21. septembra v Lagosu. Poslala sem nekoga v UPS, da bi se danes pogovarjala o njej in me poklicala, da je rekla, da ji je bilo povedano, da moram iti videti NDLEA. NDLEA je akronim za nacionalno agencijo za izvrševanje zakonodaje na področju drog, nigerijsko varnostno agencijo, zadolženo za preprečevanje nedovoljene trgovine z drogami in potrošnje.

Moja prva reakcija je bila: " Kaj je z BLIP NDLEA povezano z mojim telefonom? So našli droge v paketu? "

Kakorkoli že, odpeljal sem do urada UPS v Gbagadi, kjer sem bil uveden oddelek, ki ga zasedajo uradniki NDLEA. Torej, zakaj je bil moj telefon zadržan? Precej lepa dama mi je pojasnila, da ponavadi zadržujejo pakete, ki temeljijo na sumu goljufije. To je bilo to? Ni droge? In kaj točno je NDLEA poslovanje z goljufijo? Mislil sem, da je to EFCC forte. Morda kakšno sodelovanje? Kakorkoli že, predstavil sem dokumente o odpremi, ki sem jih imel in paket je bil očiščen brez nadaljnjih težav.

Ko sem prišel domov in odprl paket, sem našel otroka znotraj lepega vračalnega paketa, ki je prikazan zgoraj, moj telefon je bil fiksiran in popolnoma novo ohišje. Vem, da je bilo ohišje zamenjano, ker je prvotno ohišje imelo majhen nick na spodnjem levem kotu. Ta vrnjeni čudež je nov slučaj. Celoten strošek dostave za kratek čas, ki ga hrani HTC, določen pametni telefon in nov primer kot bonus!

Preberite tudi: Let's Make Rock 2012

Servisni center HTC se je s tem ukvarjal. Hvala fantje!! Zažigaš.

Zdaj, ko vsi veste, kaj je šlo dol, lahko imam nekaj zasebnih trenutkov s svojo sladko, sladko cutie-pie? Zanima jo veliko.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here