Moja agonija z napravami na dotik

Obožujem naprave na dotik. Ampak to je podcenjevanje. V resnici verjetno celo meji na obsedenost. Imam 3 zaslona na dotik.

Ampak ena težava, ki jo imam z vsemi mojimi napravami na dotik, je, da ko združite napravo z zaslonom na dotik z nekom kot "nespreten", kot sem jaz, dobite raztresen zaslon znova in znova.

V resničnem svetu sem 4 krat raztrgal svoj zaslon za iPhone. Čeprav sem že večkrat opustil iPhone. To me je sčasoma pripeljalo do razmišljanja ... Kateri je najboljši način za zaščito vašega dotika 'SCREEN'?

1. Uporabite napravo NOKIA na dotik .
Jaz sem Apple Fanboy, in to verjetno boli, da to priznajo, vendar imajo vsi NOKIA telefoni nekaj skupnega in to je - RESILIENCE.

Spusti to, in vse, kar počneš, ga ponovno sestaviš.

Udari ga, in vse, kar dobiš, so praske.

Izrabite baterijo in kupili boste še nekaj za vogalom (to velja za nekatere nepremične baterije Symbian3 naprave).

O tem bom dal na Nokia 5/5.

2. Kupite primerke za napravo .
Problem je v tem, ali želite žrtvovati varnost za hladno. Tudi na lažji beležki so nekateri primeri, ki verjetno postavijo vašo napravo na dotik v večjo nevarnost.

Eden od primerov, ki sem jih videl na iPhonesu, ki dobro opravlja zaščito vašega zaslona, ​​je zaščitnik OTTERBOX-a, čeprav vaš iPhone bolj ali manj spremeni v eno od teh "starinskih pogovorov". To je "ginormous".

3. Pridobite zaščito zaslona .
Ta čudovit, malo pregleden "list" resnično ščiti vaš zaslon pred praskami in nekaterimi razpokami. Na voljo je v treh sortah:

  • Ogledalo
    Večina mojih prijateljev, ki jih uporabljajo, so dekleta ali fantje, ki se preveč zavedajo, kako izgledajo večino časa. Vaš zaslon je videti kot zrcalo in je lahko zelo frustrirajoče poskušati prebrati, medtem ko ste na soncu.
  • Zasebnost
    S tem zasenčite zaslon in tako omogočite vizijo samo, ko pogledate neposredno na zaslon. Zaslon je videti zamegljen, če gledate pod kotom.
  • Plain
    To počne samo zame. Omogoča u uporabo zaslona zaščitnika, ne da bi spremenili, kako se vaš zaslon prikaže.
Prav tako se glasi: Gold iPhones naročilo: Nigerijski govt ali posameznik?

4. Bodite previdni
Morda bi to moral biti številka ena. Kakšna je točka nakupa telefona 500 $, ko ga boste spustili ob najmanjši možnosti?

Razumem, da je treba prenašati telefon povsod, ko se odpravljam, vendar se počutim, da bi morala biti varnostna beseda. Od vseh metod, ki sem jih poskusil, je ta zadnji doslej najbolj zanesljiv način.

Vedno sem odprt za nove ideje. Še vedno imam nekaj trenutkov, ki me spominjajo na to, kako občutljiva je moja naprava na dotik. Torej povej mi, kako zaščitiš svoj zaslon na dotik?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here