Mora imeti aplikacijo za Android: ColorNote

Za nekoga, kot je jaz, ki se pogosto beleži, je aplikacija Notepad zelo pomembna. ColorNote je taka aplikacija. To je bolj kot Notepad na vašem računalniku. V bistvu se uporablja za sprejemanje / izdelavo zapiskov.

ColorNote je preprosta aplikacija za notepad. To ni samo tipično notepad. Omogoča boljšo izkušnjo urejanja, ko napišete beležko, e-pošto, sporočilo ali twit in ima funkcijo iskanja po slovarju za perfekcioniste. ColorNote olajša sprejemanje zapiskov kot katera koli druga aplikacija za notepad.

Tukaj je nekaj vpogledov v to aplikacijo.

Označevanje barv: na primer upoštevajte, da so vse opombe o vašem delu lahko zelene, medtem ko so vaše cerkvene jutranje lahko rumene barve; odvisno od vaše izbire. V bistvu je na voljo devet barv, vključno z rdečo, oranžno, rumeno, zeleno, modro, vijolično, črno, sivo in belo.

Med urejanjem zapiskov lahko preprosto spremenite barvo ali izberete barvo s klikom na zavihek barv poleg naslovne vrstice. Privzeta barva je rumena (čeprav jo lahko spremenite v nastavitvah).

Druga prednost razvrstitve barve je, da lahko poiščete beleške glede na barvo.

Funkcija iskanja: Ena dobra prednost ColorNote je, da lahko iščete po svojih zapisih. Vzemite na primer, da ste že dolgo napisali beležko in se natančno ne spomnite naslova beležke, vse, kar potrebujete, je iskanje ustrezne ključne besede in ColorNote bo takoj prikazal vašo beležko.

Druga prednost funkcije iskanja je, da vam prihrani stres drsenja, če imate dolg seznam opomb.

Preberite tudi: Gionee F5 - Specifikacije celotnega telefona

Seznami in možnosti prikaza mreže : ColorNote ponuja dve možnosti za ogled: način seznama in omrežni način. Uporabil sem pogled seznama (kar je v redu), dokler nisem pred kratkim odkril pogleda Grid, ko sem se odločil, da ga pregledam. Za zamenjavo pogledov pojdite v meni in izberite »Pogled«.

Sticky Notes Widget: ColorNote podpira tudi pripomočke na domačem zaslonu. Če želite dodati pripomoček, pojdite na začetni zaslon in ga držite 3 sekunde. Nato izberite Widget, poiščite ColorNote ali Sticky Note.

Kontrolni seznam: ColorNote vam olajša izdelavo kontrolnih seznamov. Namesto da bi uporabili oznake za vaš kontrolni seznam (v nekaterih drugih aplikacijah za notepad), ima ColorNote vgrajen "izdelovalec kontrolnih seznamov". Vse, kar potrebujete, je klikniti na meni »dodaj« in izberite kontrolni seznam.

Prednosti

  • Je zelo enostaven za uporabo; ljubitelji to ljubijo
  • Omogoča enostavno beleženje zapisa OntheGo

Slabosti?
Nisem imel nobenih resničnih težav z ColorNote. To je odlična opomba, ki mi prinaša aplikacijo. Vendar pa je moja najljubša beležka z aplikacijo na računalniku Evernote. Evernote ima tudi Android-aplikacijo, zato lahko v Evernote preklopim v vsakem trenutku. Zato pričakujte moj pregled Evernote android app kmalu.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here