Glasba in mobilni telefon: Ponovno nabiranje mojih glasbil

Mnogi, pred mnogimi leti, v mojih najstniških letih, sem pobral snemalnik in začel se naučiti igrati. Kar se je začelo kot hobi, je sčasoma privedlo do tega, da sem igral na majhnih koncertih tu in tam - in enkrat na velikem koncertu, ki ga je sponzorirala ena izmed top pivovarn v Nigeriji v športnem centru Univerze v Lagosu. In vse, kar sem igral, je preprost zapisovalec. To se je nadaljevalo tudi z drugimi instrumenti v družini.

Dva petka sem bil na parku Freedom, kjer sem užival v lepih melodijah saksofoniste. Tam sem sedel, moje srce se je spet začelo igrati glasbo. Včeraj sem končno prevzel svoje instrumente: klarinet in diktafon. Igranje glasbe na obeh, je bilo lepo ugotoviti, da sem še vedno zelo usklajen z mojim glasbenim delom.

Slika zgoraj je moj klarinet poleg Lumia 1520. Tukaj je moj dobri stari rekorder:

Del moje glasbe bom delil s pomočjo videoposnetkov v YouTubu. Prav tako se bom igral v živo na zabavah Mobility Rave. Našel sem partnerja - kitarista - že kmalu ga boste spoznali. Če igrate instrument in bi radi pokazali svoje sposobnosti tukaj na MOBILITY ali na Mobility Rave, stopite v stik.

Moj prvi videoposnetek je verjetno moja izročitev zvoka Bongos Ikwue za Cock Crow At Dawn, zelo uspešen televizijski sitcom v Nigeriji že v osemdesetih. Moji glasbeni videoposnetki bodo posneti z mobilnimi telefoni in jih prenesli na YouTube za vaše udobje. Da; čas je za glasbo in mobilno.

Preberite tudi: itel P51 Specifikacije, razpoložljivost in cena

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here