Večpredstavnost na BlackBerry Curve 9320

BlackBerry Curve 9320 je vgrajena naprava BlackBerry. To pomeni, na primer, da ste zaljubljeni z majhnim prikazovalnikom z nizko ločljivostjo (2, 44 palca) (320 × 240 pikslov). Vprašanje je, kako se to odraža v gledanju filmov?

Video posnetki in filmi
Najprej, majhno, nizko res res, 9320 igra vse, kar sem jih vržal - avi, mp4, 3gp, et al. Kot šampion.

Toda prikaz z nizko ločljivostjo pomeni, da kakovost ni velika. Predvajanje filmov v širokozaslonskem ali celotnem formatu. Izbira je tvoja. Ena ključavnica - če pustite video med predvajanjem, ko se vrnete nanj, se začne znova od začetka. To se zgodi tudi, ko sem ustavil film pred preklopom na drugo aplikacijo.

Če primerjamo zaslone Curve 9320 in dražji Torch 9810, je barvna slika Curve bolj natančna. Na zaslonu 9810 je kremast odtenek. Upam, da sem opisal to pravico, toda na kratko so rdeče rdeče in črnci so na 9320 črni. Oglejte si:

Nisem rekel, da ni pravičnosti?

Avdio in glasba
Avdio predvajanje na modelu 9320 je presenetljivo zelo dobro. Je glasnejši od HTC One X in zveni tudi bolje. Kaj?! Preprosto bolje. Šok mojega življenja sem imel, ko sem naredil neposredno primerjavo. Pričakovala sem, da bo zmagal One X z plazom. Kot sem še naprej govoril, na tem svetu ni pravičnosti.

Oh; in samo, da se prepričate, pušča večji premični Torch 9810 v glasnosti in kakovosti preveč. Vzdih.

Vendar pa upoštevajte, da je pri nastavitvi na najviąjo glasnost v izhodu zvoka nekaj motenj ali hrupa. Na tej točki se kakovost žrtvuje, toda na vseh ostalih ravneh pod tem je kakovost odlična.

Prav tako se glasi: Apple pravi, da ni težav pri sprejemu; samo signalne palice

Če je avdio predvajanje prek zvočnika dobro, je poslušanje na dobri strani slušalk nebeško!

Kamera
9320 ima 3, 2 milijona slikovnih pik kamero z LED bliskavico. Dobro je za strelec s 3 milijoni slikovnih pik in bliskavica pomaga pri zaprtih posnetkih pri šibki svetlobi.

Snemanje videa

Videoposnetek je VGA (640 x 480), zato ne pričakujte odličnih videoposnetkov. Vendar pa obstaja funkcija video luči, ki vklopi LED luč za snemanje. Obstaja tudi stabilizacija slike.

Rezultati so dobri. Pri ločljivosti VGA ni mogoče pričakovati veliko bolje.

FM radio

Prenos v FM radio v 9320 je lep dotik. Tam je samodejno skeniranje, lahko pa tudi ročno izberete šibke postaje. Avdio slušalke so potrebne za uporabo.

FM radio deluje dobro.

Sklepi
V celoti je 9320 mešana vreča v multimedijskem oddelku. V svojem razredu se ne razočara na nobenem področju, nato pa v avdio oddelku izvleče neverjeten zvok. Po tem, ko poslušam glasbo na tem otroku, ga želim obdržati kot svojo napravo BlackBerry. Veš, kako se ne morem ločiti od moje glasbe.

Za samo glasbo bi mi prinesel tega otroka. Plus, ta gmotna baterija pomeni, da lahko cel dan ves čas ves čas poslušate glasbo (brez povezave BIS). Zares bi rad. To govori nekaj za malega.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here