MTN-jeva mrežna ulovna epilepsija

Medtem ko so bili pred približno tremi meseci bolj natančni, so MTN začeli svoje pakete 3G paketov. Iskreno so bili (in še vedno) najboljši paketi paketov podatkov v nigerijski mobilni podatkovni industriji. Tukaj na MobiNaiji smo skočili na platformo MTN 3G, saj smo odvisni od interneta za vsakodnevno poslovanje.

Naš prvi vtis omrežja MTN 3G je bil dober. V več priložnostih in na različnih lokacijah smo doživeli hitrost izven tega sveta. Hočem reči, smo stalno stalno hitrostjo 600kbps na 1, 2mbps. Stalno. Rekli smo, da je MTN 3G podatkovni raj.

V REDU. Hitro naprej tri mesece po uvedbi teh paketov paketov in imamo drugačno zgodbo. Nenadoma je naša nekdaj stabilna in hitro mreža razvila epilepsijo. MTN 3G nujno potrebuje zdravniško pomoč.

Primer njihovega epileptičnega omrežja se je zgodil v obdobju enega tedna. Dayo, član ekipe, je opazil, da se ni mogel povezati s 3G omrežjem na cesti Ajao na območju Surulere v Lagosu. Če se premaknete na drugo lokacijo, ki je oddaljena manj kot 1 km, je ugotovil, da lahko dobi 3G povezavo. Mislil je, da je to naključje, naredil je naslednji dan in doživel isto stvar. Ta scenarij je obstajal več kot teden dni.

Prejeli smo poročilo o steadillyjevem pretoku od drugih naročnikov razočaranja, da platforma MTN 3G hitro postaja.

Včeraj smo v pisarni izvedli posodobitev strojne programske opreme naprave Nokia serije 60 danes zjutraj in dosegli hitrost med 66 kbps in 300 kb / s. Prenos posodobitve 76.6mb je trajal približno 3 ure!

Preberite tudi: Peticija za izdajo izvorne kode Symbian Enthusiasts

Ali lahko MTN storite nekaj o svoji zmogljivosti in storitvah? To ni več 3, 5G: kaj naročniki zdaj pričakujejo pri omrežju MTN je 0, 5G. To nas res spominja na naše dni s Starcomms, Multilinks in Reltel (zdaj ZOOMmobile).

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here