MTN Nigerija uvaja Pocket-prijazne storitve Blackberry


Vodilni ponudnik telekomunikacijskih storitev je MTN uvedel še bolj cenovno ugodno ponudbo storitev Blackberry, ki obravnava široko paleto potrošniških segmentov na trgu Nigerije. Te nove ponudbe ponujajo več možnosti storitev in še bolj dostopne cene, začenši s tako nizko kot N450 na teden.

Ponudba Blackberryovih storitev, Blackberryovega sporočilnega svežnja in Blackberryovega načrta ponuja novo ponudbo storitev Blackberry.

Nov Blackberry Socialni sveženj je namenjen študentom in mladim v srcu, ki vedno želijo ostati blizu prijateljem v proračunu prijazen žep. Ta paket omogoča dostop do aplikacij za takojšnje sporočanje in družabnih omrežij, kot so Blackberry messenger, Yahoo Messenger, Facebook, Twitter in MySpace ter druge aplikacije za družabno omrežje, tako nizke kot N450 na teden ali N1500 na mesec!

Novi paket Blackberry Messaging ponuja žepu prijazno ponudbo mladih strokovnjakov in študentov do svoje poslovne mreže prek dostopa do push email-a za do 10 e-poštnih računov in aplikacij za takojšnje sporočanje, kot so Messenger BlackBerry, Yahoo Messenger, Google Talk in druge priljubljene . MTN je uvedel ta paket po prijazni ceni mesečno N1500 ali tedensko N450.

Poslovni moški in strokovnjaki, ki potrebujejo dostop do 24/7 dostopa do interneta, push email, socialne mreže in takojšnje sporočanje na Blackberry niso bili izpuščeni. Blackberry Internet Service izpolnjuje to željo prek tedenskega, mesečnega in na novo uvedenega Blackberry Quarterly načrt iz MTN.

Četrtletni načrt Blackberry je bil uveden za nagrajevanje MTN-jevih zvestih kupcev Blackberry. V tem načrtu lahko kupci uživajo v brezplačnih brezplačnih storitvah Blackberry za največ tri mesece z 10-odstotnim popustom, ki prihaja do N8000 namesto plačila N9000 za 3 mesece.

Preberite tudi: Naložite prenosne ozadje in prenosne računalnike iz teh 5 spletnih mest

Poleg teh posebnih paketov je MTN uvedel tudi promocijsko ponudbo, ki omogoča brezplačen brezplačni BIS naročnino za vsako napravo Blackberry, ki je bila kupljena za najmanj 36.000 ameriških dolarjev v katerikoli od svojih Walk-in centrov po vsej državi.

Te nove predloge prihajajo na pete podobnih velikanskih korakov, ki jih je operater v preteklosti.

MTN je leta 2007 pioniral uvedbo predplačane storitve Blackberry na nigerijski trg. Kot način nagrajevanja cenjenih kupcev za njihovo zvestobo, odkar se je začel poslovati v Nigeriji leta 2001, je družba nedavno uveljavila znižanje cen storitev Blackberry od N5000 do N3000 na mesec.

MTN ostaja operator z najširšo pokritostjo podatkov v Nigeriji. Zato lahko kupci MTN Blackberry zagotovijo, da bodo njihove naprave Blackberry ostale v večini delov države v primerjavi z drugimi operaterji.

MTN nenehno dokazuje, da je še vedno jasno, kako se bogati z življenjem z uvedbo in izboljševanjem svojih izdelkov in storitev, da bi dosegli najboljšo vrednost za svoje stranke.

Če želite izvedeti več o MTN-ovih paketih Blackberry, posebej izdelanih za vas, obiščite //www.mtnonline.com/products-services/internet-services/blackberry

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here