MTN seminar o bogatenju življenjske dobe z Davidom Plouffetom

Sem bil povabljen, da se udeležim MTN-jevega seminarja o bogatenju življenj z Davidom Plouffejem, vodjo kampanje ameriškega predsednika Obame. Seminar, ki je potekal v New Expo Hall Eko Hotel, Victoria Island, Lagos včeraj zvečer. Ta članek vsebuje nekaj slik (lahko kliknete do velikosti slike, vendar upoštevajte, da so velikosti datotek v razponu od 1, 5 MB ali več).

G. Plouffe je govoril o tem, kako inovativna uporaba interneta in mobilnih tehnologij postaja vedno bolj potrebna za uspeh v podjetjih, politiki in drugih prizadevanjih. Navedel je primere, kako je organizacija za kampanjo Obame razporedila te tehnologije, da bi prišla do človeka na ulici med Obamaovi volitvami.

To je bil lep dogodek z absolutno čudovito glasbo, ki jo je zagotovil narodni chorale Laz Ekwueme, zelo cenjena afriška zborovska skupina. Ali tam je bil tudi Baba, ki nas je držal do konca.

Preveč sem bil zaposlen, fotografiral pa sem tudi snemanje video in avdio posnetkov različnih delov dogodka z mojim telefonom Nokia N8. Seveda sem spoznal tudi nekaj novih stikov, ki se v letu 2011 prilagajajo našim načrtom za mobilnost Nigerija. Nasvet - pričakujte, da nas potujejo v več mestih po vsej državi, da bi izobraževali in navdihnili posameznike in organizacije, da izkoristijo moč mobilne tehnologije. Pravi članek o tem bo kmalu.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here