MTN uvaja kartice Micro SIM za uporabnike Apple iPad in iPhone 4 v Nigeriji

Prejšnji teden je izvršni direktor mobilnosti Nigeria, Yomi Adegboye, objavil članek o stanju nigerijskega mobilnega ekosistema o novih trendih v nigerijskem mobilnem prostoru. V tem članku je opozoril, da bo Apple iPhone kmalu na voljo od enega od glavnih operaterjev omrežja GSM v Nigeriji.

No, čez vikend MTN Nigeria objavila obvestilo o uvedbi "Micro SIM kartice za uporabnike Apple iPad in iPhone 4 v Nigeriji" v časopisu Sunday Vanguard.

Obvestilo MTN je opozorilo, da "so v skladu s hitrostjo inovacij v telekomunikacijskih storitvah" uvedle kartice Micro SIM za uporabo v združljivih napravah, kot so Appleov iPad in iPhone 4 pametni telefon.

Ta mikro-SIM kartica naj bi izmerila 12 x 15 mm in je pomanjšana plastična kartica približno 52% manjša od standardne kartice SIM in ima tudi dovolj prostora za shranjevanje na čipu za aplikacije ponudnika, večjo kontrolo in varnostne funkcije.

MTN Nigeria se je pohvalil, da bodo njihove stranke "prvi v Nigeriji, ki bodo imeli ugoden dostop do kartic Micro SIM". Kartica Micro SIM bi bila na voljo tako svojim predplačnikom kot tudi naročnikom po nabavni vrednosti samo 1.000 NGN.

Te novice, čeprav hvalevredni, še vedno ne prinašajo iPhone 4 in drugih naprav IOS v Nigerijo. Ali lahko upravičeno rečemo, da s to napovedjo MTN pripravlja podlago za bolj uraden zagon iPhonea v Nigeriji? Vaša ugibanja so verjetno dobra kot moja. Lahko samo počakamo in vidimo.

Prav tako se glasi: Whistleblowers In Ostalo od nas aka Ne Play Hero

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here