MTN uporabniki interneta se spopadajo s ploskanjem in prekletstvom?

Že več mesecev sem bil vesel s hitrostjo in zanesljivostjo storitev Etisalat EasyNet. Imam namensko Etisalat SIM za moje potrebe po internetu. Vendar so se v zadnjem času stvari spustile precej hitro. Zdaj, 3G storitev pogosto izgine za več kot 20 minut na enem odseku, in to se zgodi večkrat vsak dan. Postala je frustrirajuća izkušnja.

Moja glavna mobilna številka je iz Glo, in ko deluje, je pogosto zelo hitro. Vendar se trenutno ne morem zanašati na njih. Vidite, če postane Etisalat frustrirajuće, je stanje z Glo veliko slabše. V dnevih nisem imel internetnega sprejema na mojem Glo liniji. Nekajkrat sem poklical Glo Customer Care, potem pa se verjetno že zavedaš legende teh fantov; kajne? Prišel bom na primer Glo internetne storitve v drugem članku.

Kakorkoli že, ko sem videl, da imam napravo MTN MiFi, ki nekje leži v prostem teku, proti boljši presoji, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah, sem si mislil, da bom poskusil MTN. Zelo malo testa. Naložil sem majhno količino časa in se naročil na enega od teh načrtov. Vidim 3G tukaj na MTN, toda prisežem pri zlati bradi mojega pradeda, da je vse, kar je bilo storjeno na tej povezavi, bolečina v zadnjem delu. Bil sem tako nadvse frustriran, da sem tweeted naslednje vprašanje:

Hitro vprašanje: ljudje, ki uporabljajo internetno storitev MTN Nigeria - kako se soočajo? #mobile #internet

- Mister Mo® (@ Mister_Mobility) 10. 10. 2012

Tu so bili nekateri odgovori:

Z lastnim sprejemom se uporabniki MTN-a obvladajo s ploskanjem in psovko. Če sem iskren, sem prišel precej blizu, da to storite tudi včeraj zvečer. Zelo blizu.

Preberite tudi: Vprašajte mobilnost: težava posodobitev mojega Nokia N8 v Belle

Sčasoma nisem mogel nalagati Twittera ali Facebooka na mojem računalniku. Biti super lahka oblika, MOBILITY.com.ng natovorjen fine. Povezava MTN je tako slaba, da nisem mogel dokončati preskusa hitrosti, da bi imeli v tem članku opipljive podatke. Nadaljuje se z odklopom na polovici preskusov. Lahko bi poskusil še enkrat, še posebej zdaj, ko so vsi v postelji in je nekoliko bolj stabilen, vendar sem že utrujen. Želim si samo priti do tega članka in se vrniti v posteljo.

Z drugimi internetnimi storitvami klepetam s številnimi prijatelji, ki uporabljajo internetno povezavo MTN. Pogosto sporočilo, ki ga pošljem k sebi, zapusti mojo napravo (indikator to potrdi), vendar se ne dostavi do konca do 3 ure. To je moja izkušnja, ali klepetamo preko BlackBerry Messengerja, Yahoo Messengerja ali WhatsApp. Zdaj, ko uporabljam MTN, ko pošiljam sporočilo za klepet, včasih ne pušča moje naprave ure. Da; to je tako slabo.

Uporaben za Batmen, Vampirje, Lycans in Werewolves
Ne razumite me narobe. Iz izkušenj je MTN internet zelo uporaben in lahko prinaša obvladljive hitrosti, vendar le med urami od 2 do 7 ure dnevno. Če ste nočni pajka, bi morali biti zadovoljni z njo. Delam nočno stvar, nekoč v nekem trenutku, tako kot danes, preprosto zato, ker je vse, kar imam trenutno, internet MTN in moram delati. Ampak nočem biti buden ob 4.01 vsak dan, da bi lahko dobili uporabno internetno storitev.

Prav tako se glasi: In Race je na: Samsung tudi zlato

Fantastic Four
Da; v tem članku se osredotoča na MTN mobilni internet, ker je po mojem mnenju najslabši od serije. Vendar pa se ne zavedajte, da je drugje 100-odstotno blaženost.

V mojem prebivališču ne dobim 3G signala Airtel, zato ga ne morem uporabiti.

Glo mobilni internet redno gre za odsoten z Out Leave, kot je to storil že. Slišal sem, da je na počitnicah v Tema, v Gani.

Etisalat 3G je tukaj, vendar se postopoma pomika proti položaju, ki ga Glo 3G zdaj zaseda - gredo in ugasnejo brez skrbi na svetu.

Mtel .... oh! Nekoč je bilo omrežje, imenovano Mtel; prav? Tista, ki jo vlada ni mogla uspešno izplačati.

Torej, tukaj smo. Fantastični štirje živi in ​​brcimo v naših mestih, a odrešenje je daleč. Kot potrjen mobilni norac, se nisem naročil na katero koli internetno storitev, ki ni mobilna. Morda je čas, da pogledamo proč od ponudnikov GSM in raziščemo druge ponudnike internetnih storitev za spremembo. Cobranet? SWIFT? Oprosti mi, ker sem skeptičen, vendar dvomim, da je kateri od teh drugih boljši. Plus, še vedno ostaja problem mobilnosti. Kaj se zgodi med hitrim poslovnim izletom zunaj Lagosa? Spusti se na GSM guys?

Prav gotovo potrebujemo heroja mobilnega internetnega ponudnika. Dobro jutro, dobri ljudje.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here